Popis
fest čokoládové a veľmi trváce[img_assist|nid=118969|title=|desc=|link=node|align=left|width=100|height=75]

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Čas prípravy | 5 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 5 minút |
Ingrediencie
3 | kusy | žltka |
6 | polievkové lyžice | čokoládového likéru |
90 | gramov | pras.cukru |
300 | gramov | Hery |
150 | gramov | mletých orechov |
450 | gramov | hladkej múky |
150 | gramov | varovej čokolády |
Inštrukcie
Čokoládu rozpustiť nad parou, mierne vychladiť a pridať ostatné ingrediencie. Spracovať a nechať 1 hod. v chlade - nie v chladničke. Rozvaľkať na 3mm hrubé a vykrajovať. Po upečení zlepiť plnkou:
300gr várovej čokolády rozpustiť nad parou,
pridať 90 gr masla, 3PL medu a 3PL čokoládového likéru.
Všetko dobre vyšľahať, naplnené máčať v čok.poleve a ozdobiť dľa fantázie.[img_assist|nid=118969|title=|desc=|link=node|align=left|width=100|height=75]
Recepty:
Základné ingrediencie:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 5319x
Komentáre
Mnaaam tak to musim vyskusat! Uz mam na to vyplazeny jazyk po paty a o slinach ani nehovorim!

dakujem vyskusam




PS. a co so zvysnymi 3 bielkami? MAte nejaky recept kde by sa vyuzili? aby som ich nevyhodila...
na plnku do ssamroli....
a co je to ssamroli?? recept?
to sú tie trubičky z lístkového cesta
bielka využiješ aj napr. na parížske rožky, laskonky, kokosové pusinky....jednoducho snehové pečivá... mne väčšinou zostávajú žltka...
NEPIšTE TU TAKE RECEPTY KTORE SU SOMARINY AKO UPEčIEM čOKOLADU PALMARIN A žLTKA TO BY SOM CHCELA VIDIET TU CUKRARKU čO TO DOKAžE EšTE SOM SI LEN RECEPT PREčITALA A Už VIEM žE JE TO SOMARINA ZBYTOčNE VYHODENE PENIAZE PRE TYCH čO NEMAJU NAVYšE POROZMYšLAJTE NAD TYM
katarinka026 ty máš odkiaľ tie ingrediencie na pečenie, to, čo uvádzaš sa ti samozrejme neupečie, ale prečítaj si ten recept poriadne!