Brownie korpus
Pozrite si aj
Brownies korpus nie je nikdy vysoký. Mne sa tiež rozpadával a tak som si upravila postup.Roztopím 170 g masla a do horúceho nalámem 170 g 70% čokolády(čokoláda sa rozpustí a zároveň mi schladí maslo na primeranú teplotu). Medzitým si vyšľahám 2 vajíčka so 180 g trstinového cukru a 1 vanilkový cukor do peny. Vmiešam rozpustenú vychladnutú čokoládu a 40g kakaa zmiešaného s 90g hladkej múky. Takto sa mi korpus nedrobí.
Veľkosť si len musíš prispôsobiť veľkosti formy a zväčšiť dávku podľa potreby
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vo forme 20 cm by sa mal dať raz prekrojiť, treba vyskúšať, lebo ja robím brownies ako minitortičky a nie vo veľkej forme, tak som si nie istá. Najdôležitejšie je ale, že vajíčka treba vyšľahať, lebo vo väčšine receptov sa iba zamiešajú do zmesi roztopenej čokolády s maslom a vtedy sa mi rozpadávali, odkedy vajíčka šľahám s cukrom, vždy sa podarí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý deň, a korpus ked dáte do chladničky nestrvrdne uplne ked je tam čokoláda? lebo brownie mi to robí preto ho zjeme hned alebo necham vonku, lebo v chladničke mi ostane tvrdý ako čokoláda a preto chcem skúsiť brownie korpus ale bojím sa toho
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Brownies je nízky koláčik preto by som ja radšej piekla každé poschodie zvlášť a asi si ho pridlho piekla, preto sa rozpadával. Mal by byť stále trochu "mokrý" aj po upečení.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte