bodky na torte
Pozrite si aj
giemonka... ukradla si mi otázku... týždeň sa chystám, že sa na to spýtam... tak len pátram a pátram a nič som nenešla... nedočkavo čakám odpovede...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Môžeš ich spraviť z bielka vyšlahaným s cukrom nad parou alebo prilepiť drobné perličky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a máš na to nejakú špeciálnu zdobičku? alebo ako to nanášaš?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Len úzku špičku, neviem ako by som to ináč popísala a do sáčka dáš špičku a vyšlahané bielka a len zdobíš.
Tu som našla link na tú špičku tá úplne na pravo dole, ja mám takú
http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_77_9…
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak nemáš špičku tak krém do sáčiku a odstrihnút maličký rožtek
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem dievčence, ste strašne zlaté
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja tak robím, bielkovú polevu do euroobalu-je pevný a odstrihnem si rožtek aký potrebujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem aj ja za radu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a prosím ako miešaš kolko cukru na 1 bielko či klasika recept?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja dávam na jeden bielok 70 g kryštálového sukru a šlahám 5 minút nad parou.Ak dáš viac bielkov tak 5 min. x koľko máš bielkov.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja zase dávam na 1 bielok 120-150 g práškového 2xpreosiateho a potom ešte jednu lyžičku solamylu... je to veľmi dobrá poleva, ak je príliš hustá ,dá sa zriediť kvapkou vody alebo citr.šťavou. Nikdy mi ešte netiekla, bodky krásne držia a originál ju používam na medovníčky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a šlaháš to tiež nad parou alebo len tak?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na bodky, nie nad parou, keďže tam ide 1/1000 z tej polevy, ale keď si robím na medovníky, tak šlahám nad parou, predsa len potieram väčšie plochy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aha ok ďakujem si zlatá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vôbec netreba nad parou,to je zbytočné....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujeeeeeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako robíte prosím Vás tie drobné bodky na poťahovke (dosť často na svadobných tortách som to videla)? Z krému?