Jarná súťaž

reklama

BIELUČKÝ KRÉM Z AMERIKY


reklama

Ahojte šikulky a šikulkovia!!!Myslím, že som našla ako sa robí ten bielučký krém, s ktorým zdobia a ozdobujú torty v amerike!!!Volá sa to whipping cream a myslím že je so sladkej smotany šľahanej nad miskou z ľadom.Skúste pozrieť či je to ono? či sa nemýlim http://www.youtube.com/watch?v=XNtKdMLBqFg&feature=channel

Pozrite si aj


reklama


reklama

Muška, Ne, 08. 08. 2010 - 22:30

Dievcata ten biely krem co americania pouzivaju je Butter cream Icing co je maslovy krem s tukom a praskovym cukrom

nanaa, Ne, 08. 08. 2010 - 22:47

presne tak, je to buttercream, ja som dokonca mala kupeny original od wiltonu a mozem povedat, ze chutovo to bolo desne, hoci biele, ale ble.

Sausen, Ne, 08. 08. 2010 - 23:25

nie toto nieje buttercream,maslovy krem a nerobi sa z masla,to by nebol biely!!je z toho hnusneho tuku o ktorom sa to uz pisalo,ale Whipping Cream je slahacka ja ju pouzivam stale..toto na videu je slahacka,davala tam cukor ja kupujem uz sladenu presne Whipping Cream,su rozne druhy.nech sa dariKvietok

nanaa, Po, 09. 08. 2010 - 09:54

sausen ja viem, ze toto na videu je slahacka. ja som myslela, ze to co babenky stale hladaju, ze je biele ako sneh, ze je to buttercream icing, tak ako pise muska, mala som moznost ho naozaj vyskusat.

babenky a vie tu niekto hodiť postup ako a z čoho sa robí ten biely krém zo šľahačky?Torta Torta

Sausen, Po, 09. 08. 2010 - 00:17

my sme ho na kurze robili a maslo neodporucaju,lebo nebude snehobiely!!!!biely bude,davaju tam maslovu aromu a ten shortening,vobec nic z toho,co nas"ucili"nepouzivam a ucitelka brala odomna recept na korpus aj krem,ja som urobila icing,ale z masla vysiel mi zeleny namiesto modry,lebo to bolo maslo,co som im povedala,ze ja nebudem davat rodine somariny jest,samy tuk a cukor a tolko!a dnu som dala pugingovy krem..royal sa robi zo susenych bielkov mam ich doma merenge powder,cerstve sa nepouzivaju a slahacka je normalna ako so stuzovacom ked vyslahas,ja pouzivam trvanlivu osladenu,drzi tvar a je chutna,ved ju mate v tych internetovych obchodoch,ale pod potah samozrejme nemoze ist ako pisala muska,ide tam len o ten lad podla mna,ze ako dobre vyslahat slahacku ked je schladena a misky a slahace tiez,ved to tam vravia kto teda rozmumieMrkám nech sa dariKvietok

Zakulka, Po, 09. 08. 2010 - 08:40

ale z masla by asi nebol takýto snehobiely, nie? Viem že používajú aj buttercream - ten myslím dávajú pod poťahovky, ale toto som sem dala, lebo z toho asi aj robia aj tie kvietky a ozdoby, sa tu už niekto pýtal na to, myslím, stelka33 - je to asi sladká smotana - veľa, neviem koľko, prášk.cukor a vanilka a šľaha sa to v miske z ľadovými kockami. Ale skúsenejšie ti poradia asi lepšie.Úsmev Úsmev Úsmev

Zakulka, Po, 09. 08. 2010 - 08:40

ale z masla by asi nebol takýto snehobiely, nie? Viem že používajú aj buttercream - ten myslím dávajú pod poťahovky, ale toto som sem dala, lebo z toho asi aj robia aj tie kvietky a ozdoby, sa tu už niekto pýtal na to, myslím, stelka33 - je to asi sladká smotana - veľa, neviem koľko, prášk.cukor a vanilka a šľaha sa to v miske z ľadovými kockami. Ale skúsenejšie ti poradia asi lepšie.Úsmev Úsmev Úsmev

Zakulka, Po, 09. 08. 2010 - 08:51

ozaj, som pozrela video od mušky buttercream icing, ale veď to sa u nás na slovensku nedá spraviť z našich dostupných surovín, veď si všimnite tá pani tam ukazuje samé plechovky, krabice a sušené vajcia - to na slovensku taký krém nikdy nespravíme taký snehobiely, a taký hnusný...Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama