bielkova rolada
Pozrite si aj
reklama
reklama
Mne sa ten korpus aj bez mrazenia vlhkne asi tak o hodinu po peceni,neviem preco,ale pouzivam,nic sa este Nám nestalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
heej,no fajne,ze si mi povedala,bolo mi to divne,lebo je fajny mekulinky,bolo by skoda ho vyhodit uvidime,ci ma este niekto skusenost,ale si teda z nej dame
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skus dávat o PL menej cukro,ja som to ta riesila,predtym som dávala tak isto,ako keby boli tam aj zltky,uz dávam napr.k 6 vajec iba 5PL cukru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no kisko to budem robit asi len pri lineckych,lebo z dvojitej davky mi akurat ostane 6bielkov a nahodou som natrafila na taky recept a my padol vhod,ale ak si spomeniem urcite vyskusam,dik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
reklama
Asi pred tyzdnom som robila bielkovu roladu,bielka,cukor,trochu masla a muka s pr.d p.vyborna,ale sme mali vela sladkosti,tak som ju zamrziala,teraz po rozmrazeni je vnutro trochu akoby vlhke..mam dve otazky tie co mrazite korpusy,stava sa vam to a ak ano preco a ci to vadi,po upeceni bola dobra,mne osobne to vadi..ako tomu zabranit a ci je to vhodne na konzumaciu,je to len povch trosicku.dik.