reklama

bielkova rolada

Sausen , 17. 11. 2010 - 13:33

reklama

Asi pred tyzdnom som robila bielkovu roladu,bielka,cukor,trochu masla a muka s pr.d p.vyborna,ale sme mali vela sladkosti,tak som ju zamrziala,teraz po rozmrazeni je vnutro trochu akoby vlhke..mam dve otazky tie co mrazite korpusy,stava sa vam to a ak ano preco a ci to vadi,po upeceni bola dobra,mne osobne to vadi..ako tomu zabranit a ci je to vhodne na konzumaciu,je to len povch trosicku.dik.

Pozrite si aj


reklama


reklama

Kisko, St, 17. 11. 2010 - 17:35

Mne sa ten korpus aj bez mrazenia vlhkne asi tak o hodinu po peceni,neviem preco,ale pouzivam,nic sa este Nám nestalo

Sausen, St, 17. 11. 2010 - 17:44

heej,no fajne,ze si mi povedala,bolo mi to divne,lebo je fajny mekulinky,bolo by skoda ho vyhodit uvidime,ci ma este niekto skusenost,ale si teda z nej dame Mrkám

Kisko, St, 17. 11. 2010 - 19:03

Skus dávat o PL menej cukro,ja som to ta riesila,predtym som dávala tak isto,ako keby boli tam aj zltky,uz dávam napr.k 6 vajec iba 5PL cukru

Sausen, St, 17. 11. 2010 - 19:10

no kisko to budem robit asi len pri lineckych,lebo z dvojitej davky mi akurat ostane 6bielkov a nahodou som natrafila na taky recept a my padol vhod,ale ak si spomeniem urcite vyskusam,dik Kvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama