bielková poleva na písanie
Pozrite si aj
Mne poradila šikovná pernikárka precediť aj bielko. Najlepšie cez pančušku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
bielok preosievať????A to načo?Nikdy som to nerobila,som pernikárka.Vždy len vyberiem to husté,čo vo vnútri pláva lyžičkou a idem robiť polevu.Na začiatok dávam do bielka trochu citr.šťavy, vyšľahám a potom postupne pridávam raz preosiaty pr.cukor značky-považský cukor v tmavo modrom balení.Nakoniec už len primiešam trocha solamylu.Poleva musí byť hustá a nesmie tiecť z metličiek.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a koľko cukru na 1bielko?alebo to od oka?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som niekde čítala,že práš.cukor treba aj 4-5x preosiať,dobre premiešať a pre lesk a rýchlejšie schnutie pridať solamyl.Vtedy sa nemrví a nelepí ak sa aj medovníky na seba poukladajú.Ja to na Vianoce robievam takto už vela rokov.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak ako píše Fialka, upcháva to tá blanka z bielka...Tú treba dostať preč.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som pocula ze praskovy cukor treba este pomlet na elektrickom mlynceku na kavu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim z považskeho cukru, preosiateho....ten je na medovniky najlepši...jemnučky... a treba to trošku dlhšie miešať vareškou.. teda ja tak robim... nešlaham.... a je to jemne... neupchava sa mi to... a zdobim kornutkom z celofanu... bez špičky..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
povazsky cukor je tusim najlepsi na vsetko-bezkonkurencna znacka na slovensku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, viete mi poradiť ako urobiť hladkú jemnú bielkovú polevu na zdobenie alebo písanie. Robila som, cukor som samozrejme preosiala ale špičkou č 1 sa s ňou nedalo písať, stále sa mi ucpávala.ďakujem