Jarná súťaž

reklama

bielková poleva na písanie


reklama

Ahojte, viete mi poradiť ako urobiť hladkú jemnú bielkovú polevu na zdobenie alebo písanie. Robila som, cukor som samozrejme preosiala ale špičkou č 1 sa s ňou nedalo písať, stále sa mi ucpávala.ďakujemÚsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

Fialka, So, 03. 07. 2010 - 21:53

Mne poradila šikovná pernikárka precediť aj bielko. Najlepšie cez pančušku.

m_onika, So, 03. 07. 2010 - 22:43

bielok preosievať????A to načo?Nikdy som to nerobila,som pernikárka.Vždy len vyberiem to husté,čo vo vnútri pláva lyžičkou a idem robiť polevu.Na začiatok dávam do bielka trochu citr.šťavy, vyšľahám a potom postupne pridávam raz preosiaty pr.cukor značky-považský cukor v tmavo modrom balení.Nakoniec už len primiešam trocha solamylu.Poleva musí byť hustá a nesmie tiecť z metličiek.

Tamik, So, 03. 07. 2010 - 18:43

ja som niekde čítala,že práš.cukor treba aj 4-5x preosiať,dobre premiešať a pre lesk a rýchlejšie schnutie pridať solamyl.Vtedy sa nemrví a nelepí ak sa aj medovníky na seba poukladajú.Ja to na Vianoce robievam takto už vela rokov.

Rebeka7, So, 03. 07. 2010 - 19:06

Tak ako píše Fialka, upcháva to tá blanka z bielka...Tú treba dostať preč.

Ja som pocula ze praskovy cukor treba este pomlet na elektrickom mlynceku na kavu.

Adriana, So, 03. 07. 2010 - 22:05

ja robim z považskeho cukru, preosiateho....ten je na medovniky najlepši...jemnučky... a treba to trošku dlhšie miešať vareškou.. teda ja tak robim... nešlaham.... a je to jemne... neupchava sa mi to... a zdobim kornutkom z celofanu... bez špičky.. Úsmev Úsmev Kvietok Slnko

povazsky cukor je tusim najlepsi na vsetko-bezkonkurencna znacka na slovenskuSlnko

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama