reklama

Aký cukor


reklama

Dobrý deň prajem..:-)

chcela by som sa spýtať, aký cukor používate na torty zdobené ovocím,že sa ten cukor na ovocí neroztopí....alebo je na to nejaký fígeľ? ďakujem pekne...BozkávamKvietok


reklama


reklama

Ja poznám Dolomiti, predáva sa vo viacerých cukrárskych potrebách

kramky, St, 21. 06. 2017 - 12:26

Úsmev alebo tento:

http://www.peceniehrou.sk/sk/produkty/b-nevlhnuci-cukor-1kg/

zou, Št, 22. 06. 2017 - 09:15

ja davam obycajny praskovy, ked je ovocie osusene, netopi sa, vzdy mi tam nieco ostane

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama