Podľa mňa to nebolo zrazené,len vytiekla šťava z ananásu.Tiež používam ananásový džus+zl.klas+maslo(pomazánkové nedávam). Raz bol trošku problém,keď som ananás zamiešala do plnky,zdalo sa,že sa to akoby zrazilo.Ananás je veľmi šťavnatý.Už to robím tak,že natriem džemom,potom plnkou(bez ananásu)a na to poukladám ananás,na ktorý položím už len holý nepotretý korpus-ten vypije šťavu z ovocia a nemôže sa to potom javiť ako zrazené...snáď som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Šikovné žienky, robila som tortu, ktorú som plnila ananásovým krémom, uvareným z 100 % ananásového džúsu+zlatý klas, klasicky som spojila s maslom+pomázankové maslo, krém bol v poriadku, plnila som cesto, marhuľový džem plnka + kúsky kompótového ananásu. Keď sa na druhý deň torta krájala, tá plnka bola zrazená, nechápem prečo keď pri plnení bola v poriadku. Ďakujem za každú radu.