želatínová torta potiahnutá
Pozrite si aj
...aj tak pred potiahnutím treba potrieť tortu maslovým krémom, aby sa Ti poťahovka netopila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Rastlinna slahacka moze ist pod patahovku co ja viem konkretne Ken Presto. Ale nerozumiem kam chces dat tu zelatinu lebo ta sa dava navrch torty..:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jakubko nepoznáš giovanno rezy?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ked pouziva gastro slahacku ako v ravi Jakub tak ziadnu zelatinu nepotrebuje a naco si aj zbitocne komplikovat pracu ked sa do nej da zamiesat cokolvek a nezredne =)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
na vrch konkretne nemusí ísť želatína,jasné že môžem šľahačku alebo maslový krém,ale dnu chcú želatínové,no neviem či to udrží,lebo by som aspoň jedno poschodie a nemám ani recept na také želatínové.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a rada by som ich prekvapila,dnu želatínova a vonku krasne vyzdobená,nechcem aby vyzerala z vonka klasicky želatínova vyzdobená s ovocím, ved aj manžel neznáša klasiku a spravila som mu tiramisu,ččo mi tu poradili a len som poukladala výzdobu z smartflexu a vobec sa nepustili,super,tak aj teraz by som chcela,či mi niekto neporadí želatínové krémy,plnky ale čo by udržali tortu,ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mám jeden dobrý recept na želatínovú plnku 3dc mlieka 20dkg kr.cukru nechať zovrieť nechať trošku vychladnúť a pridať 20g napučanej želatíny ja používam granulovanú v žltom vrecku z hviezdičkami za občasného miešania nachať vychladnúť na izbovú teplotu a potom postupne primiešať vareškou k 3vyšlahaným šlahačkám 250ml aj tá musí mať izbovú teplotu nech sa darí :)Tento recept používam na ruskú tortu tak ak by si chcela ja recept na korpus tak napíš možem ho sem dať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super a do toho môžem dať aj ovocie kopu,tak poprosím aj piškótu.Vrelá vďaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ovocie som neskušala a tu je ten recept na piškotu 10vajec 25dkg pr.cukru vymiešať so žltkami 20dkg pr.cukru vymiešat s bielkami potom pridame12dkg ph.muky,11dkg solamilu,polku prašku do pečiva,trochu vody.Cesto rozdelime na polovicu a upečieme na 180.Toto množstvo je na gulatu formu 24cm.Upečené piškoty prekrojíme na polovicu a striedavo naplnime kremom.nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem pekne vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím o radu,minule mi tu ženičky veľa pomohli,chcel a by som aj teraz poprosiť o radu.Chcem kamarátkke na začiatku septembra upiecť tortu na svadbu.Má rada želatínovú.Chcela by som ovocno,želatínovo,môže byť aj šľahačka - recept.Ale rada by som ju potiahla aby som ju mohla pekne vyzdobiť,dala by som tam asi tú šľahačku rastlinnú a tak by som mohla dať poťahovku.Veľmi budem rada za každú radu.Ďakujem vopred
