reklama

Zdrcla sa mi gastanova plnka, prosim poradte


reklama

ahojte dievcata, viem, ze podobne temy tu uz boli, ale ja mam predsa len iny pripad a ten tu nemozem najst.
Robila som gastanovu plnku - gast. pyre, maslo, prask.cukor a kyslu smotanu, zdrcol sa mi, mozem ho zohriat v mikrovlnke a preslahat ho znova, aj ked tam je ta kysla smotana...nepokazi sa mi to uplne?
Dakujem vam velmi pekne za rady. Lucia


reklama


reklama

ja robievam plnku s gatovym pyre ale nikdy nedavam smotanu... len maslo cukor a pyre a trocha rumu. mozno to bolo tou kyslou smotanou...

ja som ju uz robila predtym, je vyborna, len teraz sa mi to zdrclo :(

mana1, Št, 09. 06. 2011 - 17:09

Ahoj ja robievam tiež gaštanovú plnku ale dám šlahačkovú smotanu vyšlahanú na husto a potom to spolu zmiešam a super .

ja tiez tak isto, ale pre istotu tam davam este aj stuzovac slahacky, aby som mala istotu, ze to nepotečie Chichocem sa

dakujem dievcence,riskla som to a troska som to v mikrovlnke zohriala a znova vyslahala a dobre Úsmev

No mne sa dnes zgrcla jahodova... Smútok dala som do nej roztopenu ceru, ale asi som to s ňou prehnala... dufam, že ju nebude veľmi cítiť a hlavne vidieť v plnke... Smútok joooj, taká som smutná... Smútok a zoškrabať z torty nemôžem, lebo by som potrhala celé pláty... Smútok

tak fajn ze sa ti to podarilo napravit ale len pre inspiraciu, ja robievam pudingovy s vanilkou a dam tam pyre je tiez velmi fajn:)

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama