reklama

Zdobenie bez poťahovky

bea26 , 12. 12. 2011 - 10:33

reklama

Ahojte šikulky. Požiadali ma, aby som urobila tortu. Torta ide pre kamarátku, ale problém je v tom, že doteraz som všetky torty poťahovala, ale teraz s chcú tortu bez poťahovky. Myslím, že by to trebalo zdobiť krémom, ale akým??? Máte nejaký dobrý recept na tie krémy, s ktorými sa zdobí??? A nejaké postupy alebo finty ako sa robí????
A dajú sa tie krémy farbiť aj gelový farbami???
Ďakujem za každú radu. Bozkávam

Pozrite si aj


reklama


reklama

zoliman, Po, 12. 12. 2011 - 11:34

Bea 26 pozri si moje torty,vsetky zdobim len slahackou
Zoliman

Waaaaau moja jahodovo- coko torta sa objavila v diskusii :) som nadsena, inak mozes urobit aj miesto coko mantinelov len trubicky klasicke wafflove, prilepit na estje cerstvo natretu tortu a po nalozeni poistit stuzkou, vyzera to tiez pekne a elegantne podla mna...

bea26, Po, 12. 12. 2011 - 11:41

No ja viem, že by to bolo pekné, lenže chce zeleno žltú tortu. Tak ako na ňu?

bea26, Po, 12. 12. 2011 - 11:41

Ale ste veľmi zlatý, že mi dávate rady. Všetkým ďakujem Úsmev

bea26, Po, 12. 12. 2011 - 12:09

Zoliman tú šľahačku len vyšľaháš so stužovačom??? A ako farbíš???

a co tak cokotransfer s nejakym zelenym vzorom a biela cokolada

Sausen, Po, 12. 12. 2011 - 14:20

klasika vanilkovy,alebo zo zlateho klasu s maslom a prifarbujes ako chces,mas dobre,ze zeleny a ztly potrebujes,modry je pri masle problem potom treba pouzit nejaky tuk bez farby neviem co sa u vas pouziva cera?..taky,co je vhodny na kremy,alebo teda slahacku ci uz praskovu,ci trvanlivu,rastlinnu,atd,to sa vyborne farbi,dobre sa s tym robi a krasne drzi,niektore moje rychlovky kremove su tu,mrkni Úsmev

bea26, Po, 12. 12. 2011 - 14:34

Ďakujem Sausen. Uvarím hustý krém zo zlatého klasu??? a pridám maslo??? Cukor žiadny???

dadika, Po, 12. 12. 2011 - 14:52

Ja robím klasický maslový krém - len s tým rozdielom, že pridávam kryštálový cukor už do mlieka na puding. Kryštálový cuk. je predsa o niečo lacnejší ako práškový a v horúcom mlieku sa krásne rozpustí, takže nemusím puding s maslom šľahať tak dlho ako pri práškovom cukre-kedy čakáš aby sa cukor rozpustil a krém nebol "chrumkavý". Torta

Neviem či by sa ti hodilo niečo take,krem zafarbiť a posypať kokosom.

bea26, Po, 12. 12. 2011 - 15:57

Ten kokos sa mi hodí, lebo chcú aj tak kokosový krém do torty Úsmev

ďakujem

Sausen, Po, 12. 12. 2011 - 22:23

bea normalne krem zo zlateho klasu ako puding jasne ze s cukrom,aromou atd aby to bolo chutne..nenapadlo ma,ze mam napsiat aj cukor,prepac Úsmev tak ako by si plnku robila,len zo zlateho klasu,alebo vanilkoveho pudingu maju svetlu farbu,takze sa daju farbit,inak kremy na zdobenie pouzivaju aj z cukru a tuku-icing,ale mne sa to veru nepaci,to je ovela chutnejsie urobit fajnovy kremik Mrkám nech sa dari Kvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama