reklama

Zálievka na korpus torty


reklama

Dievčence, čím okrem rumu polievate korpusy torty, aby bola šťavnatá. Tá, ktorú budem piecť o týždeň bude plnená falošným parížskym krémom (čoko).
Ďakujem Alena

Pozrite si aj


reklama


reklama

evala, So, 11. 12. 2010 - 19:54

ja ked som plnila tortu falošným parížskym krémom, polievala som višňovým sirupom... Mrkám

tilli, So, 11. 12. 2010 - 19:57

ja som mala cernicovy sirup- ale bol tak yhusty ako lekvar takze som ho povodne chcela pouzit ako lekvar, aj som pouzila, ale vpil sa do cesta tak bola taka stavnata

niekto polieva kávou,rumom,ja ked dávam kompotvé ovocie tak polievam kompotovou šťavou.....

Kisko, So, 11. 12. 2010 - 23:01

Ja som minule dávala do troska vody mandlovu aromu a som poievala korpusy co som mala také svetlozelené a s parizskym krémom natreté,pri krájani fajne citit aromu,ako keby bola pistácia s cokoládou Áno

Sausen, Ne, 12. 12. 2010 - 05:49

ja pripravujem rozvary vecsinou,uvarim vodu s cukrom,alebo varim dlhsie a je z toho taky sladky sirup a potom uz len podla chuti co sa k comu hodi,ananasovu tortu popolievam ananasovym rozvarom,karamelovu karamelovym,vanilkovu vanilkovym atd...vsetky aromy ktore ta napadnu,nech sa dari Kvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama