Zálievka na korpus torty
Pozrite si aj
ja ked som plnila tortu falošným parížskym krémom, polievala som višňovým sirupom...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som mala cernicovy sirup- ale bol tak yhusty ako lekvar takze som ho povodne chcela pouzit ako lekvar, aj som pouzila, ale vpil sa do cesta tak bola taka stavnata
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
niekto polieva kávou,rumom,ja ked dávam kompotvé ovocie tak polievam kompotovou šťavou.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som minule dávala do troska vody mandlovu aromu a som poievala korpusy co som mala také svetlozelené a s parizskym krémom natreté,pri krájani fajne citit aromu,ako keby bola pistácia s cokoládou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pripravujem rozvary vecsinou,uvarim vodu s cukrom,alebo varim dlhsie a je z toho taky sladky sirup a potom uz len podla chuti co sa k comu hodi,ananasovu tortu popolievam ananasovym rozvarom,karamelovu karamelovym,vanilkovu vanilkovym atd...vsetky aromy ktore ta napadnu,nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčence, čím okrem rumu polievate korpusy torty, aby bola šťavnatá. Tá, ktorú budem piecť o týždeň bude plnená falošným parížskym krémom (čoko).
Ďakujem Alena