Škoricový cheescake s jahodami

Popis

Osviežujúci zákusok na leto ... 

Škoricový cheescake s jahodami - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
45 minút
Celkový čas
1 hod, 15 minút

Ingrediencie

200gramovsusienok
125gramovmasla
3kusyvajec
500gramovmascarpone
250gramovjemného tvarohu
1kusvanilkový cukor
1kusškoricový cukor
2polievkové lyžicepráškového cukru
2polievkové lyžicehladkej múky
1čajová lyžičkaškorice
1kusželatíny
350gramovjahôd

Inštrukcie

Keksy rozdrvíme takmer na prach, pridáme roztopené maslo, 1 ČL škorice a miešame, kým sa masa pekne nespojí. Do formy dáme papier na pečenie (ja som použila formu o priemere 21cm) a naň dáme vymiešanú hmotu.

Mascarpone, tvaroh a vajíčka zmiešame mixérom, vytvoríme jemný krém. Pridáme vanilkový cukor, škoricový cukor a 2 PL práškového cukru. Šľaháme, kým sa cukor v kréme nerozpustí. Natrieme na pripravenú hmotu. Pečieme vo vyhriatej rúre pri 150°C cca 45 minút. Po upečení to necháme odležať v chlade. Keď vychladne, poukladáme na vrch jahody a zalejeme tenkou vrstvou želatíny, ktorú sme pripravili podľa návodu. Necháme stuhnúť. Potom podávame.

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení
 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.