Tak jsem konečně zkusila modelovací čokoládu - a je to fakt jednoduché a perfektní.

Komentáre
sú nádherné a ja hnedú farbu možem.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádhernéééé ružičky
tak hovoríš, že sa hmotou dobre pracovalo? Ved už aj ja som to chcela vyskúšať, tak sa budem musieť do toho pustiť. Tebe vyšli nádherné.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janka, tie ruže sú prekrásne
si šikovná a tiež sa na to pripravujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nádhera,sú ako z čokoládovej ríše.Tiež ich mám v pláne, ale akosi sa stále neviem odhodlať.Možno je to tým,že skoro vo všetkých receptoch je kukuričný sirup a ja neviem kde ho mám zháňať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zdeni a ostatní, já se toho taky pořád bála a pořád jsem to odkládala, ale fakt to nic není. Kukuričný sirup seženeš v prodejnách zdravé výživy. Já mám nějaký sladový - je takový hnědý, ale na chuti to prý nemí vůbec poznat - říkali, já totiž hořkou čokoládu nejím.
Dala jsem 100g 70%čokolády + 100g 50% čokolády + dvě plné pol. lžíce toho sirupu a malou lžičku glukózy, ale ta tam nemusí být. Do roztopené čokolády jsem vmíchala sirup a glukózu, a když se ta hustá kaše začala odlepovat od stěn hrnce, tak bylo hotovo. Zabalila jsem to do igelitu a nechala přes noc vychladnout. Ráno to bylo jak šutr, ale mírným nahřátím v mikrovlnce to změkne, propracuje se na vále a pak už můžete tvořit. Když zase ztuhne, tak znovu propracovat rukama.....a tak pořád dokola.
Tak ať se daří a nebojte se toho - je to paráda.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzerajú nádherne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nadherne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrasne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nemám slov - jednoducho nádhera...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherné ružičky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Obdivujem,si velmi šikovná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja Ťa obdivujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte slovenské šikulky.Náhodou som "naďabila" na Vašu stránku a
> klobúk dole nad Vašimi koláčikmi, tortami,...Ja síce rada pečiem, ale
> nemám až takú trpezlivosť pri zdobení a vymýšľaní. Pozrela som si
> všetky fotky Vašich sladkých dobrôtok a bola som prekvapená čo
> všetko sa dá upiecť.Budem Vás tu asi navštevovať častejšie a
> vyskúšam nejaké z Vašich receptov a možno sa aj ja niečim
> pochválim.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak to je čokoládová fantázia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Heimerka, tie ruže sú nádherné. Akou perleťou si ich potrela, že sa tak nádherne lesknú?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to přepudrované wiltonovskou zlatou práškovou perletí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
bravooooooooooo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
naaadhernee ruze
