
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to bola riadna makačka,ale máš nádhernú prácu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
krasne
ako robis tie pusinky neviem ci mam zly recept alebo co ale nemam ich take pekne a ani take snehovobiele
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
4bielka výšlaháš s 70gr kryštalového cukru 1dl vody s 300gr cukru zvaríš na sirup,po rospustení cukru ešte 3min, penu odoberieš ,tento sirup ešte teplý po pramienku som vlievala do vyšlahanej peny za staleho šlahania v stroji a šlahala 15min pena je pekná biela lesklá ,robí "špičku"
na mastný papier som striekala krúžky a pomaly sušila pri 50 stupňoch cca 45-50 minut treba sledovat tak veˇa zdaru
teraz som zbadala že som pisala recept na tie kružky s lineským ,ale už ho tu nechám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
5bielkov 400gr cukru šlahať nad parou 20min pridať 250-300gr kokosu záleží aké veľké boli vajká a 4lyžice jemnej strúhanky,sušiť najprv na 100stupňoch potom pomaly pri50-70 stupňoch
tak isto treba sledovať,ak by začli chytať farbu, buď zníž teplotu,, alebo pootvor dvierka.
recept je od mojej sestry,kokosky robí ona aj parížske, takto isto,len tam miesto kokosu pridáš orechy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky