
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
možem poprosiť receptík Neila19@azet.sk dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
I ja mozem poprosit o recept?KrizankaA@azet.sk.Pa,Pa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tu je recept
300g kryštálového cukru 6 bielkov...vyšľahať nad parou, dať na plech s papierom a sušiť v rúre aj hodinku na 100 stupňoch, može byť aj menej.
500ml šľahačky, 2 stužovače, 2 lyžice kakaa, káva a vanilka. Šľahačku vyšľaháme so stužovačom a rozdelíme na tri časti. Do jednej dáme kakao, o druhej kávu a do tretej vanilku(ale tú ja nedávam nechávam šľahačku len tak, nedávam do šľahačky žiaden cukor, lebo snehove cesto je dosť sladké) snehový plát rozrežem na tri pasy a na každý plát dam inak ochutenú šlahačku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
chcem sa opytat , ze ak ten plat prerezete tak nepopraska? kolacik vyzera perfektne
a velmi chutne
, vdaka za recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
režem to aj s tým papierom, a tak to ak kladiem na tú šľahačku až potom ho stiahnem a je ozaj mňam, teda u nás sa zje na posedenie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem a v sobotu urobim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podobné obrázky