Ako dosiahnuť rovný povrch torty?
Pozrite si aj
natrieť, do chladničky, zaťažiť niečim rovným a nechať stuhnúť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja natriem krémom, obalím potravinárskou fóliou, aby neobschla, zaťažím plechom na pečenie a na stred dám napr maslo, lebo niečo ťažšie, je potom rovnučká
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skladaj tortu naopak- to znamená , že celkom spodný plát pri pečení, bude celkom vrchný pri natieraní. Všetky sú samozrejme hore nohami (spolu s kuchyňou),
ešte môžeš v chladničke jemne zaťažiť. Nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Keď naplním tortu, nechám ju stuhnúť. Po stuhnutí pred poťahovaním ju prevrátim, to znamená, že spodná časť ktorá bola zaťažená vlastnou váhou bude vrchná časť torty. Je zaručene rovná!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte sikulky.Velmi pekne dakujem za odpovede.
a budem sa drzat vasich rad
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiez praktikujem tu horenožnu metodu...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ivuška, aj s tou kuchyňou hore nohami? xixixixixi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pečiem väčšinou Bohuškov recept a pečiem to nadvakrát teda každý korpus z 5 vajec a keď upečiem tak nechám na podložke ešte asi 10minút vo forme až potom vyklopím .zistila som že vtedy ostane korpus krásne rovný a ked som ho hned vytiahla tak mi úplne stiahlo stred.Rozrežem na polovicu a jeden spodok dávam dolu a jeden hore takže tortu mám krásne rovnú,ako valec
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
myslíš tak, že stred ti prepadol? Presne toto robilo aj mne. Ja som kvôli tomu prestala piecť 1korpus a pečiem podľa toho, koľko potrebujem. Mám ich rovné a vôbec to nie je robota navyše ako si niekto myslí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano Lucka ja som tiež toho názoru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobry vecer sikulky.Potrebovala by som poradit.Vzdy ked upeciem tortu a natrem kremom,je ako vysoke tatry a je to stale ten isty problem a som zufala.Peciem si len tak doma pre nas ,ale rada by som chcela poznat figel aky pouzivate na to aby bola torta rovna ako stol.Vopred dakujem