Tento osvedčený recept mám zo starej kuchárskej knihy z roku 1978 . Cesto je hustejšie a palacinky hrubšie, ale mäkké a nadýchané.

Fotopostupy:
reklama
Tento osvedčený recept mám zo starej kuchárskej knihy z roku 1978 . Cesto je hustejšie a palacinky hrubšie, ale mäkké a nadýchané.
Fotopostupy:
Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.
Komentáre
mňamkovééééééééééééééééé











Vierka...tie palacinky vyzerajú skvele

mám chuť ich robiť podľa Tvojho receptu,ale skôr chcem vyskúšať tú pomarančovú tortu,potom Ti napíšem a ak sa mi vydarí,tak znovu poďakujem
Vyzerajú úúúúúúúúúúžasne,vďaka za postup !!!















