vrchnak na krabici

prosim, viete mi poradit ako spravit takyto pekny vrchnak? ci to len obtiahnem formu a necham zatvrdnut alebo ako. dakujem za kazdu radu www.facebook.com/photo.php?fbid=286574018070020&set=a.214885985238824.55...

Kategória: 

ja som videla na jednej stranke ze ten vrchnak je medovnik potiahnuty s hmotou dobre to potom drzii pozri najnovsie fotopostupi je tam torta otvorene srdce taj je robeny taky vrchnak dufam ze som pomohla

Ahoj, keď nemáš čas robiť medovníkové cesto a piecť "vrchnák", tak môžeš ako alternatívu použiť tortové oblátky - poskladáš si ich vedľa seba na želanú veľkosť a dve alebo tri vrstvy oblátky spojíš tenkou vrstvou krému na požadovanú hrúbku, potrieš krémom a po zatuhnutí obalíš poťahovkou. ÚsmevÚsmevÚsmev

Ahoj, ja som robila tak, že som si upiekla klasický biskvit, tortové oblátky som si vyrezala podľa formy ,dala som dve vrstvy, zlepila a obliala z oboch strán čokoládou, nechala stuhnúť. Potom som potrela krémom, položila biskvit a normálne potiahla. Mrkámhttp://www.tortyodmamy.sk/svadobne/svadobna-torta-42

ja som na vrchnák dala 3 vrstvy tortových oblátok, zlepovala som ich čokoládou, na ne som čokoládou prilepila piškótu, potrela krémom a potiahla. http://www.tortyodmamy.sk/narodeninove/bonboniera-k-60-tke Ale ten vrchnák išiel vodorovne, do takej polohy ako máš na obrázku bude lepší asi medovník.

Ja som len potrela kolac nutelou (bailys kolac)a obalila.Ale mozes si obalit formu nechat vytvrdnut a mozes to mat take dute.ak rozumies co myslim

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.