"Viedenska cena"
Pozrite si aj
A niektorí sa ešte budú sťažovať, koľko naše super cukrárky pýtajú. Tak nech si zájdu do Viedne a potom nech kritizujú, no nie?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No vieš, ale tam nezarábajú vo fabrike 500 éčiek, ako tu.
Cena je to neskutočná ale isto sa nedá zrovnávať s cenou v našom štáte.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veď hovorím, že sme z lacneho kraja
A ešte ideme zachraňovať Grékov a Írov a portugalcov...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak toto fakt zvládne každá trošku pokročilá žienka z tejto stránky!!! to je teda cena!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skoro som odpadla z tej ceny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiez..som skoro odpadla..preboha a to keby ste este jedli tu tortu..nema chut..to sa nemoze ani zdaleka rovnat nasim tortam..ani na vzhlad neni bohvie co..a o chuti ako som napisala..takze tortarky.kludne pytajte 10 eur..i ked aj to je niekedy malo..lebo vsetko islo hore..a mi sme nepodrazili..aspon ja nie ..kam sa hrabu na nase krasy...a chut!!!!vela krasnych torticiek a nedajte sa oklamat nikym a nicim musite si vediet zhodnotit vasu pracu ..a cas ktory niekedy venujete i na ukor detom ..aby ste vytvorili taku krasu ako tvorite drzim palce a vsetkym prajem vela zdravia..lebo len to ked budeme mat tak mozme rvorit tieto krasy..pekny den ..dada
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ano, ano.....take ceny poznam. U nas v nemecku je to tiez tak podobne, mozno este drahsie. Ja som si asi pred 4 rokmi (ked som este nepiekla sama) objednala tortu v jednej skvelej cukrarni....len taku malicku....torta mala priemer 18cm, okruhla a vysoka bola asi 6cm. Bola to dobosova torta a vtedy som sa nu zaplatila 28 euro. Teraz je to uz urcite viac. Ale to sa aj tak porovnavat neda, kedze tu clovek zarobi aj 2-3 krat viac ako na sk. Takze aj tie ceny su potom uplne ine.
Ale osobne si myslim, ze tie nadherne torty na slovensku su fakt lacne. Zienky by kludne mohli pytat viac. Vsak ludia by sa naucili, keby videli, ze vsade naokolo su take ceny. To by bolo na nich, ci si daju upiect fakt skvelu tortu alebo kupia nejaku "maslovu a socialistiku" niekde v cukrarni
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Keby bola socialistická a ešte aj maslová dávala by som si piecť len do cukrárne Lenže tie dnešne nemajú so socializmom nič spoločné a s maslom už vôbec nie. To je materiál ktorý cítim zo žalúdka ešte aj na druhý deň a bojím sa normálne si odgrgnúť, lebo cítim len samú umelinu. To je zápach trhového hospodárstva, čo najnižšie náklady a čo najvyšší zisk.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
"Maslovú socialistickú" ....To akože poctivá plnka z masla je zlá? Práve že tie naše tu na stránke sú z vnútra made in DOMA z poctivých surovín (česť výnimkám
...) a zvonku made ina USA a Viedeň a aj lepšie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nie, vsak ja nemyslim plnku, kde das "prave" maslo....ale take tie torty, co sa robili v osemdesiatich rokoch....nie z masla, ale iba z hery ci ineho tuku, co to proste ani chut poriadne nemalo, iba chutilo tukom.....tak take torty su nic moc. Ale vtedy bola taka doba a mali sme take....teraz mame taketo nadherne...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jáááj, tak to beriem Ja mám doteraz spomienku, keď nás ako puberťákov zavolal sused na oslavu narodenín a jeho mamina kúpila tortu u nás v cukrárni...Bolo to strašne tuhé tmavé cesto 2 x prekrojené a vnútri vrstva čistého margarínu s cukrom...Naťahovalo nás, keď sme to prehĺtali, lebo poliate to bolo niekoľko milimetrovou vrstvou čokolády, kde bolo viac cery ako čoko...Každé sústo sme zapíjali vodou
a strááááášne sme sa rehotali jeden na druhom...Je to už asi 15 rokov, ale ja na tú chuť do smrti nezabudnem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No, presne taku tortu som myslela.....cisty margarin s cukrom a popripade kakaom...nic viac. Bleeee
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kamarátka robí operku v Rakúsku.Piekla som jej prsia,telefonovala mi,že keby mohli tak by zjedli krabicu aj z podložkou.Ako chutila to nevie lebo jej neostalo.Ale určite bola dobrá keď všetko zjedli.Ich torty sa nedajú porovnať z našimi.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
iný kraj iný mrav,ja robím v rk už nejaký čas a tažko sa to porovnáva,oni zarábajú viac a viac si aj môžu dovoliť veď len v reštike stoji min voda malá 3 eura. v každom prípade mne osobne viac chutia slovenské výrobky rakušania majú tendenciu presladzovať všetko. aj u nás vo firme to berie tak najlacnejšia súčasť čokolády je cukor a najdrahšia kakaové maslo čo už. len jednú vec trochu lutujem, že naše baby sa boja pytať za svoje výrobky majú tak nádherné tortičky,až by som povedala že 10 e je dosť málo keď berieme ceny surovín a hodiny piplačky ......
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som u nas v rakusku piekla torticku pre jednu rodinku...nechcela som za nu nic kedze mi suroviny dali a piekla som aj u nich...kedze som sa im starala o pacienta...no a cuduj sa svete...dali mi 100 eur ku vyplate aj ked som nechcela ked na to maju tak prosim
im to chybat nebude a mna to potesi
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To je milé
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Len pre zujimavost som cestou vo Viedni odfotila tortu vo vyklade v cukrarni... Myslim, ze nie je nijako extra narocna a zvladla by ju kazda z vas lavou zadnou

A viete aka pri nej bola cena?
380 EUR
Hm, na Slovensku nepredajne
Fakt sme z lacneho kraja...