reklama

viac otazok-auticko, parižák...

tilli , 16. 11. 2010 - 09:33

reklama

Zdravim vsetky zrucne zienky Slnko
kedze idem 1xrobit auticko potrebovala by som poradit:

1. Ako robite okna na auticku?
2. Mozem dat do celej torty parizsky krem? nebude velmi cokoladova?zatial som ho vzdy kombinovala
3. mozem dat ten isty krem aj pod potah? nebude tiect?.
4. auticko ma mat tak cca 2 kg (budu tam banany tak dajme tomu ze 2,5kg)...staci mi upiect jednu piskotu an cely plech a uticko spravit o velkosti tak na pol plechu???

Slnko dakujem za vase rady Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

JANAAB, Ut, 16. 11. 2010 - 10:05

ja tiež dávam občas len jeden krém, tak to spestrujem ešte džemom ale keď ideš dávať banány tak podľa mňa netreba, okna robím biele a na veľkosť na pol plech ti určite stačí,ale s tým jedným korpusom by som si nebola istá, možno 1,5 skôr, samozrejme podľa toho aký veľký piškot máš na mysli. Ak ribíš originála parížsky tak neviem ako sa správa pod poťahovkou, ale ak robíš iný tak určite nie, ja dávam rôzné krému a ešte sa mi to nestalo

tilli, Ut, 16. 11. 2010 - 10:21

dakujem Slnko
parizsky robim original a preto sa trosku bojim ho dat pod potahovku, ale mozno to spravim tak ze vyslaham maslo s cukrom-len pod ten potah, aby to drzalo-alebo spravim kusok ineho kremu pod potah.
Plech mam asi tak 35cm dlhy...tak neviem, mozno spavim este maly okruhly pre istotu

este raz dakujem Kvietok

ahoj, ja som už robila aj original parižsky a nič sa tomu nestalo, žiadne tečenie... jediné čo mi stieklo bol pudingový krém Smútok už ho tam nikdy nedám Vyplazený jazyk

tilli, Ut, 16. 11. 2010 - 10:26

ja som vzdy doteraz davala pudingovy pod potah a este mi nestiekol...vidis, asi mame kazdy inu skusenost, ale aspon viem ze parizkau nemusim bat Tlieskam

Kisko, Ut, 16. 11. 2010 - 10:30

Tie auticky co som doteraz robila mali roznu váhu,aj 7kg,a vo vnutri boli ako zákusky Kinder bueno 2X:biely korpus posypané s orechmi,natreté s nutelou,nato svetly krém,be-be keksy,krém tmavy a korpus atd.-urcite más recept na Kinerbueno,krém som mala podla receptu,iba vsetko 2X Áno

keď som robila autíčka ja tak som korpusy piekla v oválnych pekáčoch v ktorých robím aj francuzáky.Mala som o problém menej s vykrajovaním predných a zadných oválnych častí.Kuk do môjho albumu tam ich nájdeš.

zeronka, Ut, 16. 11. 2010 - 15:10

juj...nedávaj tam parížsky krém!!!!! už som to tu riešila, aj foto torty, ktorá mi tiekla z parížaku, som sem dávala!!!!! tečie, topí sa, proste bleeeeee..... nikdy viac....daj tam pekne maslo a máš po probléme Áno Áno Áno Áno Áno

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama