reklama

vaječný krém,prosíííííím radu!


reklama

ahojte šikovnice!

možno mi poradíte:
robila som včera krém-taký dezert do pohárov: celé vajcia nad parou+cukor,čokoláda,do vychladnutého šlahačka.
len som sa to prehnala s počtom a ostali mi 3 poháre (po 150ml)

dnes zasa pečiem a tak ma napadlo,či by sa to dalo použiť ako plnka(napr.na nejaký piškót.rez)

Mám dať maslo? Alebo želatínu? Čo mi tú penu "premení" Chichocem sa na krémovú plnku???

Ďakujem!

Pozrite si aj


reklama


reklama

JANAAB, So, 29. 01. 2011 - 12:44

ja by som dala maslo, vyšľahaj si ho a pridávaj posupne tú zmes, malo by to byť fajn Tlieskam

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama