Vajce ako lepidlo - surové či nad parou?
Pozrite si aj
reklama
reklama
ja to síce nepoužívam, lepím len vodou, ale bielko s cukrom sa používa aj na perníky a tam to vydržííííí pokial sa nespapajú. cukor je konzervant. čiže ak je to taká poleva tak by to malo byť ok
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja mám takýto názor.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja to šlahám nad parou pre pokoj v duši.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
surové, troška cukor..a je to...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som lepila len čistým bielkom - trochu som ho našľahala vidličkou a lepila som.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
AHOJ ja lepim vsetko alkoholom a drzi to fajn...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Trosku tu krutim hlavou... nehnevajte sa za moj nazor, ale podla mna surove bielka su riziko, slahane s cukrom - zbytocna robota a suroviny a alkohol tiez velmi nechapem. Ved uplne staci voda.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte žienky,
čítam tu stále, že ako lepidlo napr. na figúrky z marcipánu, ruže, atď možno použiť vyšlahané bielko s cukrom..
nikde som sa však nedočítala, či to šľaháte nad parou, alebo len tak, surové vyšľahať s cukrom?
včera som poťahovala tortu a lepila som surovím bielkom s cukrom, len mám stále taký divný pocit, či to je dobre, či z toho nebude nejaká choroba :(
ďakujem pekne za každú odpoveď.