reklama

Vajce ako lepidlo - surové či nad parou?


reklama

Ahojte žienky,
čítam tu stále, že ako lepidlo napr. na figúrky z marcipánu, ruže, atď možno použiť vyšlahané bielko s cukrom..
nikde som sa však nedočítala, či to šľaháte nad parou, alebo len tak, surové vyšľahať s cukrom?
včera som poťahovala tortu a lepila som surovím bielkom s cukrom, len mám stále taký divný pocit, či to je dobre, či z toho nebude nejaká choroba :(

ďakujem pekne za každú odpoveď.

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja to síce nepoužívam, lepím len vodou, ale bielko s cukrom sa používa aj na perníky a tam to vydržííííí Váľam sa od smiechu po podlahe pokial sa nespapajú. cukor je konzervant. čiže ak je to taká poleva tak by to malo byť ok Veľký úsmev

dadika, Ut, 16. 10. 2012 - 14:54

ja som lepila len čistým bielkom - trochu som ho našľahala vidličkou a lepila som.

JAFA, Ut, 16. 10. 2012 - 15:14

AHOJ ja lepim vsetko alkoholom a drzi to fajn...

Evita83, Ut, 16. 10. 2012 - 16:16

Mlčím Trosku tu krutim hlavou... nehnevajte sa za moj nazor, ale podla mna surove bielka su riziko, slahane s cukrom - zbytocna robota a suroviny a alkohol tiez velmi nechapem. Ved uplne staci voda. Áno Kvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama