tvrdý marcipán po zafarbení
Pozrite si aj
reklama
reklama
ja si myslim, ze si dala malo vody
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja si myslim ze malo vody ale ja davam potom aj olej je elastickejsi potahujem len s mliecnym marcipanom trosku nahrej v mikrovlnke namoc ruky a rozpracuj taktiez aj s olejom tolko moje skusenosti aj ked je to drina
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja si tiež myslím že si dala málo vody , ale postrúhaj si ho na struhadle prilej troška vody a troška oleja a vypracuj . Aj mne sa to už stalo a urobila som to takto a bolo to potom super .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem za rady dievčata
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
reklama
reklama
prosím kde som spravila chybu..robila som domáci marcipán zo sušeného mlieka a farbila som wiltonkami ale marcipán veľmi zvrdol a nestíhala som ani začať prenášať na tortu..lámal sa a po farbení čiernou sa toalne lepil