reklama

torta pre celiatika poradte


reklama

Ahojte mam piect tortu pre celiatika a mam dilemu kolko moze asi taka torta stat.MUKU si dodaju ma to byt 3 poschodove srdce a kazda plnka ina poradte mi prosim ake plnky by boli najlepsie a kolko moze asi taka torta stat este som 3 poschodovu nepiekla tak nemam predctavu DAKUJEM ZDENULIK. Hambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj, daj si do vyhladavaca cena torty a citaj...je tu toho na dve hodky Váľam sa od smiechu po podlahe Mrkám aj o tych plnkach v receptikoch urcite najdes, kazda zaciname piect na vikend, takze malo casu urcite na rozpisovanie,ale je tu toho neurekom, tak studovat...nech sa paci Slnko Slnko Slnko

zdenulka, niekto tu pečie na kilá, niekto ráta ináč....ale určite torta pre celiatika vyjde drahšie čo sa surovín týka...tak ja by som si poctivo zapisovala všetky suroviny a pripočítala energie a prácu, podľa toho koľko si pri tom strávila času /zdobenie a pod./

...a rada, určite si prepíš názov...na napr. "cena torty pre celiatika"...určite sa ti ozve viac dievčat.... Kvietok Kvietok Kvietok

jenika, Št, 03. 02. 2011 - 11:13

Podla mna daj si na kila ,alebo ja si davam aj tak ,že zrátam naklady na tortu čo som na nu minula a taku istu sumu si priratam za pracu

Bea40, Št, 03. 02. 2011 - 12:25

Ak Ti môžem poradiť, nerátaj na kilá, pretože korpus upečený z bezlepkovej múky je ľahší ako z normálnej múky, minieš viacej vajíčok ako na klasickú tortu, zrátaj si suroviny, pripočítaj ozdoby a niečo si daj za robotu - viem o čom hovorím, pečiem také torty - pozri do môjho albumu - tá posledná s vílami je bezlepková, vyzerá veľká, ale váhu mala iba 3 kg, a aj to len preto, že bola naplnená aj banánmi.

mam piect tortu pre celiatika ale nemam ani sajnu ako ju mam piect preto vas prosim o radu ako na to dakujem. Smútok Smútok Smútok Smútok

Bea40, Št, 03. 02. 2011 - 17:49

Zdenulka, aký typ múky použiješ? Recepty na bezlepkové korpusy som sem dávala, pozri do receptov, kľudne môžeš dať v tých receptoch na 6 vajec celý kypriaci prášok. Ak budeš niečo potrebovať, napíš mi cez kontakt. Nebuď smutná, zvládneš to.

Bea dakujem ti velmi pekne za tvoju ochotu neviem aky typ muky lebo sme sa dohodli ze si muku donesie sama mam este cas lebo to budem piect v marci ale bojim sa toho preto som tak skoro pisala chcela som sa dopredu oboznamit co tam mozem vlastne dat. ozaj moze sa torta potahovat hmotou? ak ano aku mozu.dakujem velmi pekne za tvoju ochotu.ZDENULKA. Úsmev Úsmev Úsmev

Bea40, Pi, 04. 02. 2011 - 10:54

Zdenulka, najskôr Ťa upozorním na cukor práškový - prečítaj si obal - zloženie, musí byť na ňom napísané, že súčasťou je zemiakový škrob a nie pšeničný - to sa týka najmä modrého považského cukru - obal je rovnaký. Poťahovú hmotu môže použiť WI, PDT - na tieto majú obchodníci certifikáty alebo doma vyrobenú želatínovú poťahovku. Pozor aj na rôzne gély a frutafilly - tie sa nesmú - obsahujú lepok, použi domáci džem alebo od výrobcu Hamé. Pri masle alebo margarínoch je to jedno, čo použiješ do plnky, pokiaľ zákazník nemá alergiu na mlieko alebo kazeín - to si ešte zisti. Slnko

Bea este raz sa ti chcem podakovat za tvoju ochotu a rady ktore mi davas som povdacna vsetkym co mi pomahaju dakujem. Slnko Slnko Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama