Stuzovac v parizskej slahacke
Pozrite si aj
no ja do rastlinnej šľahačky dávam Zeesan, čo je stužovač na rastlinnú šľahačku, nemohlo to byť tým stužovačom?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Takto, parizska slahajda sa robi rozpustenim cokolady v slahacke zivocisnej alebo rastlinnej alebo zmiesanim oboch a ponechanim v chlade aspon 10 hodin a vyslahanim, takze nerozumiem, naco si tam dala tu rastlinnu na druhy den a este aj so stuzovacom?....hmmm, robievam s rastlinnou, ak viem, ze bude dlhsie na stole a slahacka je pevna, nebol ziaden problem doteraz... ono, treba vyskusat viacere varianty a sama uvidis, drzim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne aj ja robim takto isto..naco pridavat este slahacku?alebo stuzovac?to sa vobec nemusi..to som ani nepocula..ale!sto ludi sto chuti..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja zvyknem robievat bez stuzovaca, ale tentokrat som slahacku chcela este viac spevnit kedze bude dlho na stole "v teple", aby sa to pri krajani nedeformovalo.
a co s tou bielou slahackou? este som ju takto nerobila, v diskusiach sa pise, ze je trosku problem ju vyslahat a preto pridavaju stuzovac
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten smetafix je na vine... preto ho nepoužívam... si skôr mohla dať ten za studena alebo vyšľahať trošku masla a tak to spojiť s tou šľahačkou...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to tym smetafixom,urcite...mne sa to tiez dvakrat stalo (nastastie to bol zakusok pre nas) ...preto ho nepouzivam...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
myslim ze mate pravdu. Bielu som urobila s Dr. Oetkerom a je uplne v pohode :) takze smetafix asi poputuje do kosa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
myslim ze mate pravdu. Bielu som urobila s Dr. Oetkerom a je uplne v pohode :) takze smetafix asi poputuje do kosa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja dávam želatínový stužovač a je super, aj plátkový aj za studena
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak ja robím zo stužovačom smetafix a nemôžem povedať ani slovo ale dávam rajo 33 % šlahačku oranžovú klasickú. zvyknem ho dávať aj ked dávam zeesan
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robievam traseny krem zo zivocisnej slahacky a niekedy pridavam Smetafix, ak davam viac stavy z kompotu... a nikdy nebol problem, az minuly tyzden mi ten Smetafix spravil tiez tie hrudky... asi bude nejaky zmeneny, alebo nejaka zla varka...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, prosim vas o pomoc. Robila som parizsku slahacku. Vecer som rozpustila cokoladu v zivocisnej slahacke a na druhy den vecer som pridala rastlinnu slahacku. No a tu nastava problem, citala som predchadzajuce diskusie a kedze torta ma byt niekolko hodin vylozena na stole (je urcena na stuzkovu), aby sa im pri krajani nerozpadala, pridala som este pred slahanim rastlinnej slahacky smetafix. Ked som to vyslahala zistila som ze sa urobili male prisvitne hrudky. No hroza, kde som urobila chybu. Alebo tam mal ist stuzovac za studena Dr. Oetker?
A este jedna otazka. Robim aj bielu parizsku slahacku (750 ml rastlinna slahacka + 200 g bielej Milky) a bojim sa, ze ked tam tiez pridam sluzovac urobi sa to iste. Dakujem