reklama

Stuzovac v parizskej slahacke


reklama

Ahoj, prosim vas o pomoc. Robila som parizsku slahacku. Vecer som rozpustila cokoladu v zivocisnej slahacke a na druhy den vecer som pridala rastlinnu slahacku. No a tu nastava problem, citala som predchadzajuce diskusie a kedze torta ma byt niekolko hodin vylozena na stole (je urcena na stuzkovu), aby sa im pri krajani nerozpadala, pridala som este pred slahanim rastlinnej slahacky smetafix. Ked som to vyslahala zistila som ze sa urobili male prisvitne hrudky. No hroza, kde som urobila chybu. Alebo tam mal ist stuzovac za studena Dr. Oetker?
A este jedna otazka. Robim aj bielu parizsku slahacku (750 ml rastlinna slahacka + 200 g bielej Milky) a bojim sa, ze ked tam tiez pridam sluzovac urobi sa to iste. Dakujem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

no ja do rastlinnej šľahačky dávam Zeesan, čo je stužovač na rastlinnú šľahačku, nemohlo to byť tým stužovačom?

Takto, parizska slahajda sa robi rozpustenim cokolady v slahacke zivocisnej alebo rastlinnej alebo zmiesanim oboch a ponechanim v chlade aspon 10 hodin a vyslahanim, takze nerozumiem, naco si tam dala tu rastlinnu na druhy den a este aj so stuzovacom?....hmmm, robievam s rastlinnou, ak viem, ze bude dlhsie na stole a slahacka je pevna, nebol ziaden problem doteraz... ono, treba vyskusat viacere varianty a sama uvidis, drzim palceÚsmev

dadka1, Št, 15. 11. 2012 - 16:53

presne aj ja robim takto isto..naco pridavat este slahacku?alebo stuzovac?to sa vobec nemusi..to som ani nepocula..ale!sto ludi sto chuti.. Kvietok

katkace, Št, 15. 11. 2012 - 07:35

aj ja zvyknem robievat bez stuzovaca, ale tentokrat som slahacku chcela este viac spevnit kedze bude dlho na stole "v teple", aby sa to pri krajani nedeformovalo.
a co s tou bielou slahackou? este som ju takto nerobila, v diskusiach sa pise, ze je trosku problem ju vyslahat a preto pridavaju stuzovac

ten smetafix je na vine... preto ho nepoužívam... si skôr mohla dať ten za studena alebo vyšľahať trošku masla a tak to spojiť s tou šľahačkou...

1deni11, Št, 15. 11. 2012 - 09:04

je to tym smetafixom,urcite...mne sa to tiez dvakrat stalo (nastastie to bol zakusok pre nas) ...preto ho nepouzivam...

katkace, Št, 15. 11. 2012 - 09:14

myslim ze mate pravdu. Bielu som urobila s Dr. Oetkerom a je uplne v pohode :) takze smetafix asi poputuje do kosa

katkace, Št, 15. 11. 2012 - 09:14

myslim ze mate pravdu. Bielu som urobila s Dr. Oetkerom a je uplne v pohode :) takze smetafix asi poputuje do kosa

ja dávam želatínový stužovač a je super, aj plátkový aj za studena Úsmev

tak ja robím zo stužovačom smetafix a nemôžem povedať ani slovo ale dávam rajo 33 % šlahačku oranžovú klasickú. zvyknem ho dávať aj ked dávam zeesan

ja robievam traseny krem zo zivocisnej slahacky a niekedy pridavam Smetafix, ak davam viac stavy z kompotu... a nikdy nebol problem, az minuly tyzden mi ten Smetafix spravil tiez tie hrudky... asi bude nejaky zmeneny, alebo nejaka zla varka...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama