reklama

Stracciatelový korpus


reklama

Prosím vás žienky potrebujem radu. Dostala som objednávku na tortu, má to byť čokoládová plnka s malinami, to viem...ale stracciatelový korpus, a to neviem ako mám urobiť. Nemáte niektorá recept? Budem vám veľmi vďačná:o)

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ibrahim, Pi, 09. 11. 2012 - 00:32

Klasicke cesto biele a do toho kusky cokolady neviem odkial si ale v Humennom ma pan Budzak take cokoladky na pecenie ... take pologulky a pri peceni sa nerozpustaju mal som ich a mozem len odporucit inak neviem ti vysvetlit prajem pekny vecer Úsmev Úsmev Úsmev

zou, Pi, 09. 11. 2012 - 08:11

ja robim klasicku bielu nadstavovanu piskotu od Bohusa a na zaver do nej pridam 100 g nasekanej horkej alebo varovej cokolady a je to fajn, cokolada zostane neroztopena. Pouzivam z L...a 52% cokoladu.Nech sa dari....

Ibrhahim myslíte tu čoko polevu? take polguličky? Tiež som si myslela, že len nasekať čokoládu, len neviem akú, aby sa neroztopila lebo to potom nie je veľmi chutné a zvykne to aj prihorieť:( Skúsim buť tie guľky alebo L... dakujem pekne:)

Ibrahim, Pi, 09. 11. 2012 - 12:57

Ste myslela medailonky co su ... cocky od Ev.... a tie co som myslel su este drobnejsie a tvrde ze sa uz nemusia sekat .... ked najdem ich na nete hodim sem link .... to sa treba spytat pana Budzaka on byva v Humennom za Kauflandom... on vam povie viac

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama