Domáci pšenično-ražný chlieb, upečený v tvare srdca, štyri krát plnený, pred dokončením .....................

Podobné obrázky
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Irmuška, používaš tie kupované sypké zmesy, alebo si sama miešaš múky?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Áno, používam zmes na prípravu chleba.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Už teraz vyzerá neodolateľne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nádherne chutný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzera mnamkovo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Irmuska, to je parada, mnam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Irmuška vyzerá to super, určite aj tak chutilo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektné...aj ja sa chystám upiecť niečo také...len mám strach, či odhadnem množstvo múky a ostatných prísad...môžete mi prezradiť aké množstvo išlo do vašej formy,ja mám formu klasického srdca...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj tu ti dávam link, kde máš všetko (dúfam) rozpísané. Držím palce nech sa ti podarí.
http://tortyodmamy.sme.sk/slane/slana-torta-srdce-korpus
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňam
