
Komentáre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mňamkováááááááá nááááááááááááádhera
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zuzka
s
u
p
e
r
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nadhera
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je nádherný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
obdarovana jubilantka veeeeeeeeelmi chvalila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrááááásnyyyyy košík, a to vypletanie nemá chybu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prekrásny,nejdem z neho oči spustiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý deň, pozerám si Vaše diela, zaujímam sa o slané torty a chcem sa spýtať, ako vypĺňate torty - konkrétne košík, a z čoho je tá rúčka. Chcem spraviť tiež košík, vyskúšala som už rôzne variácie, ale nikdy mi to nedrží tak, aby som to mohla prenášať -napr. autom.
Ďakujem za odpoveď a prajem veľa úspechov.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Základ torty tvorí naplnený oválny chlebový bochník. Pekný fotopostup je aj tu na stránkach:
http://tortyodmamy.sme.sk/content/pikantna-slana-torta
Je na Vás, či si urobíte vlastný chlieb, alebo použijete kupovaný /ako ja/ a tiež plnku použijete podĺa chuti /ja používam plnku do syrovej rolády/.
Výplet košíka som robila takto:
http://tortyodmamy.sme.sk/falosny-kosikovy-vyplet
Základ rúčky tvorí niekoľko drôtikov obalených v alobale. Okolo tohto základu som obtočila rozmotané minipareničky. Hotová rúčka je zapichnutá do torty.
Keď je torta dobra stuhnutá, nemal by byť pri prevoze problém
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrá práca
