salko z lidlu
Pozrite si aj
a neuvarila si náhodou nesladené? lebo nesladené nikdy neskaramelizuje. Pozri si na vinetku. Ja bežne varím salko z lidlu v tlakovom hrnci 45minút a vždy je husté.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie-nie sladené je to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja som minule z neho robila, ale vopred, nechala som ho pár dní postáť, a bolo dobré, ako Tatra, skús si to nabudúce aj ty uvariť vopred, držím ti palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
minuly tyzden som ho varila a tiez nie prvykrat a bolo pekne huste.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
včera som si ho uvarila v tlakovom hrnci a dnes som robila z neho krém a je super tuhé ja robím len z lidláckim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ho varím 3 hod a 2 dni vopred - a je OK
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá,aj mne sa zdá lidlové salko po uvarenía samozrejme vychladnutí dosť riedke,tiež ho niekedy varím viac ako dve hodiny.Možno to už nieje tá kvalita Skúsim najbližšie variť v tlakovom hrnci ako tu píšu iné dievčatá
a uvidím.Itka,skús do krému troska zapracovať pár korpusových odrezkov alebo postrúhaj piškoty.Čítala som to v dortománii,skusila som to a po stuhnutí je krém pekne tuhý.Nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak ja som toto salko z Lidla varila prvý krát a skoro som odpadla po 3hodinách varenia hrkalo o sto šesť a tak som ho ani neotvárala nechala do druhého dna a aj tak sa lialo .Zamiešala som ho potom normálne do masla a super plnka aj v torte bola hustá a držala.A ono je také hnedé viac karamelové.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som varila salko z lidla v tlakovom hrnci a 2x bolo hnusne, horke, pretlakovane, pricom som ho varila spolu s tatra salkom a to bolo uplne super. odvtedy ine nepouzivam a ked je v akcii, kupujem vo velkom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prave som tiez dorobila plnku zo salka...robila som uz aj z lidloveho a teraz z tatra...obidve su rovnake...aj tatra sa mi po 2,5 hod lialo...resp. cast bola ako kamen a cast sa liala...tak som to.. zmiesala s maslom a dala do torty...nepjak som to neriesila, lebo toto mi spravilo aj to lidlacke...to som vtedy zmiesala s maslom a supla do marlenky...bola super a netieklo....takze nevesaj hlavu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčence-tak plnka sa podarila-neviem ako je to možné, dala som tam o polku masla viac,-kedže je väčšia gramaž ako na klasickom.
ešte vyskušam mám uvarené 3 2 som otvorila skusim po pár dnoch otvorit tretie a potom napisem či zhustlo
dakujem vám za vaše skusenosti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tiež raz varila toto z lidla, takisto som ho mala po 2,5 hodinách riedke, ale krásne karamelové. Plnka bola super. Nebolo ani horké, ani nijak iné, ako tatra. Len to, že bolo riedke, ale plnka tak či tak zhustla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčence prosim poradte aké máte skusenosti so salkom z lidlu? lebo ja som ho varila najprv dve hodiny a stále hrkalo,potom som ho hodila na dalsie 2hodiny a ked som otvorila tieklo ako med. som nešťastná,skušala som to dať aj tak do kremu lebo to potrebujem ešte dnes naplnit.

mne aj originál salko tatra nešlo pekne uvarit aj ked som slho varila a prevrátila som ho počas varenia. jediné ktoré sa mi podarilo je salko vian z kauflandu.poradite mi kde robim chybu pri takomto jednoduchom úkone???