Ružičky
Pozrite si aj
Ta pomocka je ihla a na nej je taky "tanierik" a v druhej ruke ma cukraske vrecko s takouto spickou http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_77_7…. Uz sa to tu rozoberalo niekolko krat, ale ja som sa nedozvedela z coho vlastne to je. Podla inych odkazov na YouTube by som vsak povedala ze je to maslovy krem
http://www.youtube.com/watch?v=mYR2a62qoUU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=H7zsiXGWkzA&feature=related
Asi som ti nepomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.youtube.com/watch?v=nreNuE_HuU4&feature=related
pozri si aj toto, sú to ruže z krému a robia sa na tzv. ihle
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
noo hej, Zuzanka, to video som našla hneď potom, ako som to sem picla Ale mám skôr väčší problém... rada by som zohnala recept na tú hmotu, pretože ani netuším o čo sa to jedná... tie veci som si už našla na pečeniehrou.sk ale ten recept nie a nie nájsť... s tým by si mi pomôcť nevedela?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.peceni.info/krem-na-ruze-z-kremu
prečítaj si diskusiu, ak niečo ešte nájdem, dám sem
Buttercream Frosting - americký krém
Tento krem se nejmenuje Americky krem, je to jen bezny krem, ktery se tu pouziva a rika se mu:
Buttercream Frosting:
230 g prosateho mouckoveho cukru
113 g masla-pokojove teploty
1 cajova lzicka 100% vanilla extract
2 lzice mleka
Slehacem proslehat maslo, pridat vanilla extract. Postupne zaslehat cukr (slehame na stredni stupen). Pak pridame mleko a slehame na vysoky - az je krem bily (asi 5min). Muze se pridat vice cukru nebo mleka, pokud je treba .
http://www.tortyodmamy.sk/content/kremova-ruze
http://forum.dortomanie.cz/viewtopic.php?f=20&t=228
treba si prečítať diskusie až do konca
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, jedna babenka tu dávala takýto recept, ale ešte som ho neskúšala tak uvidíme aký bude
250g palmarín
150g cukru práškového
3 lyžice salka (alebo pikaa)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby, skušala som ho ale neni to čo bi som chcela tvaruje sa s nim dobre ale nestuhlo to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila aj zo šľahačky ako to praktikujú vo Francúzsku a bola som spokojná, chce to len tréning a záleží podľa chuti. my moc maslové doma nemusíme, tka preto tá šľahačka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podla mna to je Royal icing: 2 veľké (60 gramov) bielkov
2 čajové lyžičky čerstvej citrónovej šťavy
330 grams cukor, preosiať.
Na vzduchu tvrdne,preto musi byt v uzatvaratelnej nadobe.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno, Kleyta... Zistila som to niekde na youtube som sa na to preklikala a je to Royal Icing, takže máš pravdu si šikovná kucháročka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak už len skúšať a skúšať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte kucháročky,
Vedeli by ste mi niektorá pomôcť? 
mám mierny problémik... Rada by som urobila tieto ružičky http://www.youtube.com/watch?v=XnM6zbgPIYA&feature=related , no neviem prísť na to, z čoho sa to robí a ani neviem, čo za pomôcku to má tá baba v paprčke...