
Rýchla mňamka bez pečenia.
Ingrediencie
500 | gramov | jahodový jogurt |
500 | gramov | biely jogurt |
2 | kusy | želatínový stužovač za studena |
piškóty | ||
1 | kus | smotana na šľahanie |
čokoláda |
Postup
Potrebujeme na to formu na želatínové výtvory alebo bábovkovú formu, ak nemáme, môžeme použiť aj menšiu tortovú formu.
Formu vypláchneme studenou vodou.
Do 1 dc vlažnej vody zamiešame stužovač a do toho pridáme jahodový jogurt, môžeme podľa chuti prisladiť cukrom, vylejeme do formy.Na to poukladáme piškóty.Môžeme poukladať aj ovocie.
To isté spravíme s druhým jogurtom.Ak použijeme biely jogurt, môžeme do neho pridať cukor a kakao.Vylejeme do formy a dáme na dve hodiny do chladničky stuhnúť.
Vyklopíme a na vrch dáme vyšľahanú smotanu a polejeme čokoládou.
Dobrú chuť!

- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.