Punčový rez
Pozrite si aj
reklama
reklama
Vo svojom ucte mas "SLEDOVAT" a tam sa Ti zobrazia pribudajuce komenty na Tvoj prispevok, i na tie, kde vsade si reagovala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jasné, to poznám, akurát by som privítala nejaké upozornenie, niečo pohotovejšie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tipujem to na suché cesto. Nemyslím už hotový zákusok, ale jednotlivé piškóty. Šľahané cestá robím len s polohrubou (sú ľahšie a nadýchanejšie, hladkej som neprišla na chuť, len na miesené cestá) ale pridávam aj olej.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Viem o čom píšeš, aj ja mala také strapaté boky.Ale odkedy dávam len hladkú, už nemám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ich robím roky ale len s hladkou, keď som robila s polohrubou boli sypké a rozsýpali sa....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Baby, ja mám ešte otázočku k punčovým rezom. Mám super recept, akurát sa mi nepáči, že keď ich krájam, nie sú pekné rovné z boku (na mieste odkrojenia) ale také krabaté.
Do cesta podľa receptu dávam hladkú+polohrubú múku 1:1. Myslíte si, že to bude tým? ktorá múka je lepšia? hladká alebo polohrubá?
A ešte taký detail pomimo, nedalo by sa na stránke nastaviť upozornenie, že v diskusii, kde som sa zapojila, mi príde hocikedy oznámenie, že ďalší diskutujúci vloží komentár? Podobne, ako je to na FB. Mne to veľmi na tejto stránke chýba.