reklama

Punčový rez


reklama

Baby, ja mám ešte otázočku k punčovým rezom. Mám super recept, akurát sa mi nepáči, že keď ich krájam, nie sú pekné rovné z boku (na mieste odkrojenia) ale také krabaté. Chichocem sa Do cesta podľa receptu dávam hladkú+polohrubú múku 1:1. Myslíte si, že to bude tým? ktorá múka je lepšia? hladká alebo polohrubá?

A ešte taký detail pomimo, nedalo by sa na stránke nastaviť upozornenie, že v diskusii, kde som sa zapojila, mi príde hocikedy oznámenie, že ďalší diskutujúci vloží komentár? Podobne, ako je to na FB. Mne to veľmi na tejto stránke chýba. Hambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

Vo svojom ucte mas "SLEDOVAT" a tam sa Ti zobrazia pribudajuce komenty na Tvoj prispevok, i na tie, kde vsade si reagovala Úsmev Kvietok

jasné, to poznám, akurát by som privítala nejaké upozornenie, niečo pohotovejšie. Veľký úsmev

tipujem to na suché cesto. Nemyslím už hotový zákusok, ale jednotlivé piškóty. Šľahané cestá robím len s polohrubou (sú ľahšie a nadýchanejšie, hladkej som neprišla na chuť, len na miesené cestá) ale pridávam aj olej.

aramana, Št, 30. 01. 2014 - 20:10

Viem o čom píšeš, aj ja mala také strapaté boky.Ale odkedy dávam len hladkú, už nemám Úsmev

Majenka, Pi, 31. 01. 2014 - 06:46

ja ich robím roky ale len s hladkou, keď som robila s polohrubou boli sypké a rozsýpali sa.... Úsmev Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama