reklama

punčová s punčovinou


reklama

ahoj babenky...potrebujem poradiť...viem že je tu vela receptov na môj problem, no predsa by som len chcela vediet vaš nazor...chcela by som robit punčovu tortu s punčovinou...no nerobila som ešte taku, mam tu niektor z vas skusenosť s takymto druhom? vysledok je dobry? alebo je to škoda roboty, stačí urobiť len oybčajnu punčovú?


reklama


reklama

ahoj, no ja keď robím punčovú tortu bo zákusok, a mám odrezky, tak z toho zarobím punčovinu, ale len džem, rum, a to s čím polievam korpusy.no a to dám na poliaty korpus ktorý je natretý džemom.nemávam tam toho moc len tak trošku.(záleží kolko odrezkov) Úsmev ja si myslím, že je to tam ok, ale ked nie je zas vôbec neva.

dakujem za radu, mam robit punćovu tortu, moju prvu, a neviem sa rozhodnut...ja som totizto asi pred troma rokmi jedla fantasticku puncovu tortu na jednej oslave, bola bozska, a bola v nej aj masa, nie len piskotove platy...odvtedy som nikde taku nejedla ani nevidela, hladam recepty na nieco podobne..myslim ze to nie je velka veda, no bojim sa ci sa mi podari, ci bude mat dobru chut...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama