reklama

Pudingovo - maslova plnka pod potah MMF?


reklama

Ahojte dievčence, prosím vás o radu. Viem, že sa to tu niekde rozoberalo, ale akosi sa mi to nedari nájsť, tak sa nehnevajte, že sa opäť niekto na to pýta Hambím sa . Robila som pudingovo maslovu plnku, ostala mi, tak som ňou potrela vrch torty, chcem dať na to už len MMF, bude alebo nebude sa mi to topiť? Prosím, poraďte mi. Ďakujem vám veľmi pekne Áno Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

aramana, Pi, 18. 02. 2011 - 20:23

Choď do tém a kuk AKÝ KRÉM POD POŤAHOVKU, alebo ešte MMF. Úsmev

Nemal by sa, len ak viac maslový...ja radšej do plnky, ktorá vystala z tortičky pridám ešte maslo, aby plnka bola maslovejšia a poťah s netopil. Mrkám

Rebeka7, Pi, 18. 02. 2011 - 21:00

Pomer puding a maslo musí byť minimálne 1:1 iba tak to nebude robiť problémy pod poťahom... Slnko

...súhlasím s Rebekou.... Slnko ...ja poťahujem iba s MMF a plnku robím 1:1 a je to v pohode.... Slnko

nepises pomer masla a pudingu ak je to 1:1 je to ok ak je malo masla tak to nemoze ist respektive treba to omazat este maslo s cukrom vymiesane

Alena_K, So, 19. 02. 2011 - 02:34

Zdenka,terazked je chladno to nevadí,potriem hociakým krémom,najviac mi to robí problémy v lete,ked vytiahnem tortu z chladničky vtedy sa potahovka topí.Nech sa ti darí Zlomené srdce Áno

Adka_lc, So, 19. 02. 2011 - 16:37

presne to som sa chcela spytat ze v lete sa ako sprava mmf dakujem

Mne MMf nerobil problémy ani v lete, ale treba ho na hrubšie vyvaľkať /asi 3-4 mm/, tortičku nechať vychladiť a dať si pozor aj na krém, ktorým potieraš...inak v pohode Pohoda

Adka_lc, Ut, 22. 02. 2011 - 17:54

a cenovo je mmf vyhodny...???? oplati sa to kedze treba davat v hrubsej vrstve? aky je chutovo,,?ako sa farbi? ,, a krem pugingovy 1:1 vsak dakujem

MMF mi chuťovo pripomína tie cukríky "Ovocné čočky" - je sladko kyselkavý Vyplazený jazyk , ale záleží v akom pomere dáš kyselinu citrónovú, farbí sa najlepšie pri roztápaní cukríkov, /keby si chcela neskôr farbiť zvykne sa hmota mrviť/. Cenovo je výhodný - keď si prepočítaš cenu cukríkov + cukor + ostatné "drobnosti" - vyvaľkáš ho na 3 - 4 mm a potiahneš následovne: http://www.tortyodmamy.sk/content/pre-zaciatocnicky-ako-ja. Inak je dobré prelúskať si tieto stránky podrobne, nájdeš veľmi veľa dobrých rád a typov, takže - hor sa do toho! Mrkám

likerik, So, 19. 02. 2011 - 17:47

Ja som robila dnes jednu a chceli pudingovu plnku a potiahla som bez problemov. Moze byt!!!

tilli, Ne, 20. 02. 2011 - 11:09

ja potahujem aj s PDT, WI, MMF - a presne ako pisu Tonka 57, Rebeka, Fejam... pomer 1:1 Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama