Pudingovo - maslova plnka pod potah MMF?
Pozrite si aj
Choď do tém a kuk AKÝ KRÉM POD POŤAHOVKU, alebo ešte MMF.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nebude..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nemal by sa, len ak viac maslový...ja radšej do plnky, ktorá vystala z tortičky pridám ešte maslo, aby plnka bola maslovejšia a poťah s netopil.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne takto som to urobila aj ja včera a všetko je OK.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pomer puding a maslo musí byť minimálne 1:1 iba tak to nebude robiť problémy pod poťahom...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...súhlasím s Rebekou.... ...ja poťahujem iba s MMF a plnku robím 1:1 a je to v pohode....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nepises pomer masla a pudingu ak je to 1:1 je to ok ak je malo masla tak to nemoze ist respektive treba to omazat este maslo s cukrom vymiesane
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zdenka,terazked je chladno to nevadí,potriem hociakým krémom,najviac mi to robí problémy v lete,ked vytiahnem tortu z chladničky vtedy sa potahovka topí.Nech sa ti darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám veľmi pekne, ste zlaté, že ste poradili
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne to som sa chcela spytat ze v lete sa ako sprava mmf dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne MMf nerobil problémy ani v lete, ale treba ho na hrubšie vyvaľkať /asi 3-4 mm/, tortičku nechať vychladiť a dať si pozor aj na krém, ktorým potieraš...inak v pohode
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a cenovo je mmf vyhodny...???? oplati sa to kedze treba davat v hrubsej vrstve? aky je chutovo,,?ako sa farbi? ,, a krem pugingovy 1:1 vsak dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
MMF mi chuťovo pripomína tie cukríky "Ovocné čočky" - je sladko kyselkavý , ale záleží v akom pomere dáš kyselinu citrónovú, farbí sa najlepšie pri roztápaní cukríkov, /keby si chcela neskôr farbiť zvykne sa hmota mrviť/. Cenovo je výhodný - keď si prepočítaš cenu cukríkov + cukor + ostatné "drobnosti" - vyvaľkáš ho na 3 - 4 mm a potiahneš následovne: http://www.tortyodmamy.sk/content/pre-zaciatocnicky-ako-ja. Inak je dobré prelúskať si tieto stránky podrobne, nájdeš veľmi veľa dobrých rád a typov, takže - hor sa do toho!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som robila dnes jednu a chceli pudingovu plnku a potiahla som bez problemov. Moze byt!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja potahujem aj s PDT, WI, MMF - a presne ako pisu Tonka 57, Rebeka, Fejam... pomer 1:1
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem ešte raz
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčence, prosím vás o radu. Viem, že sa to tu niekde rozoberalo, ale akosi sa mi to nedari nájsť, tak sa nehnevajte, že sa opäť niekto na to pýta
. Robila som pudingovo maslovu plnku, ostala mi, tak som ňou potrela vrch torty, chcem dať na to už len MMF, bude alebo nebude sa mi to topiť? Prosím, poraďte mi. Ďakujem vám veľmi pekne
