Prosim radu
Pozrite si aj
ahoj...no musíš si ohodnotiť kvalitu svojej práce... tu panuje všeobecný názor 10eur za kilo torty, ale tiež tu minule prebehla vášnivá diskusia o tom, že je rozdiel či ju používame WI alebo MMF, ši pozžívame maslo alebo margarín.... aká "vymakaná" je naša torta atd. Tak si zrátaj suroviny, prirátaj niečo za energie, dalej niečo za poplatky, ktoré zahrňajú papier na pečenie, solamyl, farby, amortizácia mixéra a pomôcok....no a plus niečo za prácu, ja si na také okrúhle priratávam podľa zložitosti od 10-13eur....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne Karmelka ako píšeš , akurát ja som zvažovala aj koľko upečených tortičiek mám za sebou a v akej kvalite, rozdiel bol na začiatku , rozdiel asi po 4 mesiacoch ako teraz. Keď už mám o niečo viac skúseností ako na začiatku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem pekne za radu, pouzila som WI, do plnky maslo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievcata, som zaciatocnicky zaciatocnik amater a na zajtra peciem gulatu tortu-potahovanu-tvar klauna, bude to orechovy korpus s karamelovou plnkou-kolko je za taketo nieco bezna cena?Nechcem nikoho urazit ale nemam ani potuchy.Prosim, poradte. Dakujem.