Prosím o radu
Pozrite si aj
Ja robievam nadstavovaný orechový, nám chutí. Neviem síce ktorý parižák myslíš, ale salkový a falošný parížky sú super kombinácia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je výborný,ja ho robím stále len s tou obmenou že,na každé dve vajcia dám pol.lyžicu oleja a 1/3 múky nahrádzam solamylom,a krémy čo si písala sa podľa mňa hodia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mam vyskusany tento:6vajec,35dkg pras.cukru,30dkg polohrubej muky plus asi 2 hrste orechov,1 PDP,12 PL horucej vody.Zltka s cukrom vyslahat do peny-pocas slahania pridavat vodu,potom primiesat muku s PDP.Iny ani neskusam-je vyborny.Upeceny v 23cm forme ho prerezem na 3krat.Karamelovy s k nemu hodi super,ale aj cokoladovy.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Robím presne ten istý a nemá chybu, akurát orechy zamieňam občas mandľami, alebo lieskovými orechmi, čokoládou , kávou, kakaom, karamelom, vždy podľa chuti akú chcem dosiahnúť. akurát ja dávam tak, že múka + orechy alebo iné suroviny musia mať spolu 30dkg
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem,aj ja som sa zase priucila-vyskusam prichute
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kočky chcela by som Vás poprosiť o radu. Potrebujem upiecť orechovú tortu. Poradte mi aký korpus by som mohla upiecť. Rozmýšľala som, že urobím nastavovaný od Bohuša. Nemám ho ešte odskúšaný. Je dobrý? Aké krémy by som mohla dokombinovať. Mohol by byť karamelový zo salka a parižák? Vopred dakujem za každú radu
