reklama

Prosím o radu


reklama

Kočky chcela by som Vás poprosiť o radu. Potrebujem upiecť orechovú tortu. Poradte mi aký korpus by som mohla upiecť. Rozmýšľala som, že urobím nastavovaný od Bohuša. Nemám ho ešte odskúšaný. Je dobrý? Aké krémy by som mohla dokombinovať. Mohol by byť karamelový zo salka a parižák? Vopred dakujem za každú radu Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ja robievam nadstavovaný orechový, nám chutí. Neviem síce ktorý parižák myslíš, ale salkový a falošný parížky sú super kombinácia.

sio, Ne, 17. 10. 2010 - 22:51

je výborný,ja ho robím stále len s tou obmenou že,na každé dve vajcia dám pol.lyžicu oleja a 1/3 múky nahrádzam solamylom,a krémy čo si písala sa podľa mňa hodia

kami8, Ne, 17. 10. 2010 - 23:02

Ja mam vyskusany tento:6vajec,35dkg pras.cukru,30dkg polohrubej muky plus asi 2 hrste orechov,1 PDP,12 PL horucej vody.Zltka s cukrom vyslahat do peny-pocas slahania pridavat vodu,potom primiesat muku s PDP.Iny ani neskusam-je vyborny.Upeceny v 23cm forme ho prerezem na 3krat.Karamelovy s k nemu hodi super,ale aj cokoladovy. Slnko Slnko Slnko Slnko

ela1, Ne, 17. 10. 2010 - 23:41

Robím presne ten istý a nemá chybu, akurát orechy zamieňam občas mandľami, alebo lieskovými orechmi, čokoládou , kávou, kakaom, karamelom, vždy podľa chuti akú chcem dosiahnúť. akurát ja dávam tak, že múka + orechy alebo iné suroviny musia mať spolu 30dkg

kami8, Po, 18. 10. 2010 - 01:03

Dakujem,aj ja som sa zase priucila-vyskusam prichute Slnko Slnko Slnko Kvietok Kvietok

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama