Prosím o radu
Pozrite si aj
Aky podiel pudingu a masla si mala. Ma to byt 1:1. Aj mne sa to uz stalo, odvtedy davam len maslo vymiesane s cukrom, potom sa mi potah "nepoti"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím ťa a aký pomer máš to maslo s cukrom?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Keď si dáš do vyhľadávača diskusiu, tak tam nájdeš kopu toho, len treba čítať, tak sa naučíš oveľa viac odpovedí na otázky, ako na tie dve čo píšeš.
Poťah musí dobre priľnuť k torte - prilepiť sa, ak máš žehličku, tak dobre uhladiť, kým nieje celá dobre uhladená. Pod poťah dávam Heru s cukrom a trochou roztopenej čokolády, tie pudingové sa mi pod poťah neosvedčili, ale používajú aj ten, len tam musí byť väčší obsah Hery. A tiekol práve preto, lebo bol poťah moc tenký. Skús si vyvaľkať MMF rovnako hrubo, a aby sa Ti to veľmi na tenko nenatiahlo. tak skúšaj, držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte šikulky, prosím Vás o radu. Na poslednej torte sa mi poťah z MMF na niektorých miestach odul od torty. Neviete čím to je? Pod poťah robím krém zo zlatého klasu a masla. A ešte na miestach, kde som marcipán viac potiahla a bol tenší, mi vytiekla taká sladká tekutina farby poťahu. Máte s tým niekto skúsenosť?