Banánová plnka
Pozrite si aj
Pod poťah by mala ísť plnka 1:1 (puding:maslo), myslým, že tvoja plnka obsahuje dosť málo masla k pomeru pudingu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja davam na 600 ml pudingu cca 300 g masla. Este som nemala problem s MMF na takom kreme. Ale je pravda som zaciatocnik, dam na rady skusenejsich cukrarociek preto sa Ta Mircus chcem opytat, preco je dolezite mat pomer masla s pudingom 1:1?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Takže radšej neriskovať?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A ešte jedna otázka....mám tú plnku dosť riedku, pridala som do nej rozmixované banány....ako ju spevniť? môžem aj stužovačom šľahačky?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
odober si trosku plnky,napln tortu a k tej troche,čo si odobrala prišľahaj ešte 1/4masla a natri tortu okolo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lepšie je banány do plnky nemixovať - narobilo mi to v minulosti veľa "galiby" - do budúcna radšej kolieska banánov - a pri krájaní to aj viac ocenia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne tak, ak chces bananovu plnku kup si radsej bananovy puding Dr. Oetker, a nemixuj do kremu svieze banany. Radsej daj kolieska na krem, alebo aj bananky v cokolade (cukrovinka). Pri krajani vo svetlom kreme, ukazu krasne .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pod potah jednoznacne pomer 1:1 kedze puding vyrabate z mlieka a mlieko nie je maslo, potah sa moze źacat topit aj ked sa zda byt plnka dostatocne tuha, takuto plnku v pomere 2:1 ked tak len plnit a urobit mantinely po obvode v pomere 1:1 alebo len ciste maslo vyslahane s praskovym cukrom, pripadne s vanilkovym
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja davam pomer 1:1 t.j 3dcl mlieka 1 puding ,250g masla a netopi sa
cerstve ovocie nemixujem do plnky,ale len medzi plnku ulozim,nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
JOOOOj ďakujem ...zas som o niečo múdrejšia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Baby aj tak mám strach aká ta torta bude...dala som tam trasený a tento ,,podarený,, banánový...doň som ešte vmixovala nahusto uvarený zlatý klas, asi polovicu...a zmixovala som to ...trochu to stuhlo, ale mám pocit, že tam ostali hrudky....dúfam, že to bude ok. Ešte raz díky...ste
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mozno ak by si vslahala este aj maslo, nuz neviem inac poradit. Napis potom ako sa to vyvrbilo. Drzim palce!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja dakujem za odpoved, tak uz viem preco mi obcas zvlhol potah z MMF. Odteraz len 1:1 na povrch!!!! Dakujeeeeeeem!!!
Ale inak ked som robila karamelovy krem zo Salka (400 ml),tak som dala 400 g. masla a bolo to super pevne, a aj MMF sa dobre správalo!!! Uz teda viem preco! Teda este raz dakujem za objasnenie problematiky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Baby, tortička práve odyšla....ja mám lepty....
aspnže ako tak vyzerá :- )
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nemaj strach, teraz sa s nou vyfotia, aj tak ju rozkrajaju a pekne spapkaju!!! A vsetkym bude iste chutit!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčence, ôžem dať banánovú plnku pod poťah z MMf? Plnka je 2 pudingy, 250g masla, 600ml mlieka, maslo....prosím o odpoveď