reklama

prerezanie korpusu

Ivca47 , 10. 02. 2011 - 13:28

reklama

Ahojte šikuľky,

mám straaaašne veľkú dilemu- upiekla som korpus a má 5 cm výšku. Na koľko častí ho mám rozrezať? 3 alebo 4? Ďakujem za rady. Kvietok Kvietok Kvietok Kvietok

Pozrite si aj


reklama


reklama

JANAAB, Št, 10. 02. 2011 - 15:01

ja osobne nemám rada hrubé korpusy, torta je podľa mna potom suchá ako bábovka, ja režem minimálne tri ak nie štyri, radšej dám krém tenšie a viac vrstiev aj to lepšie vyzerá aj zákazníkom lepšie chutí takú mam odozvu, nikto nechce suchu tortu a dávať 2 cm vrstvu krému medzi 2 pláty sa mi nezdá ani estetické, no to záleži od každej čo má radšej jej zákazník, ja som na tom takto Chichocem sa Chichocem sa Chichocem sa

siska11, Št, 10. 02. 2011 - 15:09

Ja by som sa chcela opýtať, ako prerežete taký tenký korpus na 3, mám pílku, ale nepodarilo sa mi to ešte.

JANAAB, Št, 10. 02. 2011 - 20:20

klasickou dlhou pílkou, platy mám tak 1 až 1,5cm, spodný je najhrubší, veľa zdaru v práci Áno Úsmev Úsmev

AnaP, Št, 10. 02. 2011 - 15:25

Normálne niťou ako knedlíky,len okraje slabučko narezať,zapraviť niť,prekrížiť konce apomaly ťahať.Už som to tu kedysi písala stráášne dávno.

zlatat, Št, 10. 02. 2011 - 17:18

ja 5 cm korpus prerežem len na 2 časti ... nikto sa mi zatiaľ nesťažoval, že by boli korpusy suché

marijja, Ut, 15. 02. 2011 - 14:56

ja tiež prerezávam len nitou,da sa aj na uplne tenučko.ako spomýnala JANAAB len narezat a potom tahat.držím palce. Tlieskam Tlieskam Tlieskam

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama