prečo riedne?
Pozrite si aj
Mne sa to tiež raz stalo,všetko som robila tak isto,ale použila som inú značku masla,tiež 82 %,ale neviem prečo to nezhustlo.Aj kamarátka mala s tým maslom rovnaký problém,tak možno je to tým?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na tri vajcia sa mi zdá málo tuku, ale ja nedávam múku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiež nedavam muku a davam maslo až do vychladnuteho...a niekedy davam aj rozpustenu čokoladu...je to take čokoladovejsie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem vám, takže si myslíte, že to bude tou múkou? Môže škodiť? Ako dlho to asi šľaháte nad parou? Ďakujem ešte raz.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj tiež robím bez múky a premiešavam aj pri chladnutí. Nad parou vyšľahám vajíčka s cukrom, pri chladnutí miešam a do studeného zašľahám maslo. Vie sa to spustiť aj keď to nepremiešavaš pri tom ako to chladne. Nemiešam len keď je tam hneď aj čokoláda, tá to drží.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, neviete mi poradiť? Robím stále ten istý krém nad parou a v poslednej dobe mi riedne. Nechápem to. robím ho nad parou 3 vajcia, 1 lyžica hladkej múky,2 lyžice kakaa a 150 g cukru. To nad parou vyšľahám a potom pridám 1 maslo. Stále to tak robím a teraz sa to pekne spojí a potom to riedne. Viete mi povedať prečo?
