reklama

prečo riedne?


reklama

Ahojte, neviete mi poradiť? Robím stále ten istý krém nad parou a v poslednej dobe mi riedne. Nechápem to. robím ho nad parou 3 vajcia, 1 lyžica hladkej múky,2 lyžice kakaa a 150 g cukru. To nad parou vyšľahám a potom pridám 1 maslo. Stále to tak robím a teraz sa to pekne spojí a potom to riedne. Viete mi povedať prečo?
Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

Mne sa to tiež raz stalo,všetko som robila tak isto,ale použila som inú značku masla,tiež 82 %,ale neviem prečo to nezhustlo.Aj kamarátka mala s tým maslom rovnaký problém,tak možno je to tým?

Grzka, Ne, 08. 04. 2012 - 21:53

ja tiež nedavam muku a davam maslo až do vychladnuteho...a niekedy davam aj rozpustenu čokoladu...je to take čokoladovejsie

Ďakujem vám, takže si myslíte, že to bude tou múkou? Môže škodiť? Ako dlho to asi šľaháte nad parou? Ďakujem ešte raz.

ahoj tiež robím bez múky a premiešavam aj pri chladnutí. Nad parou vyšľahám vajíčka s cukrom, pri chladnutí miešam a do studeného zašľahám maslo. Vie sa to spustiť aj keď to nepremiešavaš pri tom ako to chladne. Nemiešam len keď je tam hneď aj čokoláda, tá to drží.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama