reklama

pražené lieskovce v torte, krém alebo korpus?


reklama

Prosím o pomoc, mám objednanú tortu na sobotu, v ktorej si želajú opražené lieskovce na zvýraznenie chuti, povedala mi pani, že chce cesto orechové, ale ja teraz neviem či len trošku lieskovcov stačí prisypať do cesta ( a či mi potom nepadne ak bude veľa orechov, koľko stačí? ) alebo kde to mám dať, či do krému. Ďakujem za každú radu Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj,ja dávam aj do cesta /buď orechy,alebo lieskovce cca 10-15 dkg a o to dám menej múky/,kombináciu som neskúšala.Do krému dávam tiež,keď uvarím puding,tak do horúceho pridám opražené lieskovce od oka a po vychladnutí všľahám maslo.Na chuť je to úžasné.Nech sa darí Zdenka

terinka, St, 27. 04. 2011 - 09:06

ešte jednu radu k tomu, mám si ich celé opražiť až potom posekať, alebo sa dajú pomlieť a až potom pražiť. ďakujem

ja som pražila celé na suchej panvici, ono sa potom oddelí tá hnedá šupka z orechov a potom som ich rozmixovala

ja som raz robila zakusok taky. cesto orechove a plnka s kuskami . ale orechy som supla do truby cele na peciacom papieri, pekne opiekla a polku pootm pomlela do cesta a polku len tlcikom na jemnejsie vmiesala do hotoveho kremu. tie kusky orechov v kreme boli mnamÚsmev Zlomené srdce

mirunka, St, 27. 04. 2011 - 12:35

Ja som minulý víkend robila Ľahký vaječný krém od Bohuša - orieškovú variantu a orechy som najskôr v rure na plechu opiekla až potom pomlela. Krém bol mňamkový Áno

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama