reklama

potahovka na tvarohovy krem od Judit ??? moze byt???

anulik , 06. 05. 2011 - 20:59

reklama

Dnes som robila fantasticky tvarohovy krem od Judit (husty puding+maslo+tvaroh) akurat som nedomyslela jednu vec.. mozem ho potiahnut marcipanom zo suseneho mlieka? bojim bojim ze mi ten tvaroh pusti vodu a hmota sa mi roztopi :( potrebujem to surne, ak niekto viete, prosim poradte. moc moc dakujem za akukolvek radu. alebo to mam potriet maslo+cukor este po krajoch pod potahovku?? fakt nevieeeeemm

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj radsej by som neriskovala. Maslo + cukor je ista vec. A ten tvaroh je naozaj vlhky.A mozno ti skusenejsie poradia inak. Ale ak sa ti este da skus kusok zbytkoveho korpusu potriet takymto kremom a potiahnut marcipanom, mam na mysli tak nejak na necisto, aby si vedela ako sa to bude spravat, a do buducna budes vediet poradit ty nam Úsmev. Drzim palceky.

anulik, Pi, 06. 05. 2011 - 21:09

Majuska dakujem, uz miesam maslovy krem. bohuzial ten tvarohovy som mala akurat ( a robila som to este doobeda) ted to potrebujem dokoncit. je to mojej malinkej k 1. rociku tak mi na tom naozaj zalezi :) posnazim saaaa este raz moc velke Ď.

Tak nevadi, no Judit uz jednoznacne odpovedala Úsmev tak by to bolo i tak zbytocne. . . a malinkej zelam vsetko najlepsie . . . nech sa torticka vydari a hlavne nech chuti!!!

Judit, Pi, 06. 05. 2011 - 21:07

Uz som ti pisala aj k predchadzajucemu prispevku. Jednoznacne nieeeeeee!!! Daj tam len maslo vyslahane s cukrom. Ten tvaroh by ti rozpustili potahovku. Nech sa dari a chuti Úsmev

anulik, Pi, 06. 05. 2011 - 22:50

ano ano, rozkaz :) uz je torticka hotovaa, ako bude cas hodim sem fotocku :) moc dakujem a idem na upratovanie kuchyneeee :(((((((((( beeeeeeeeee :)

anulik, Pi, 06. 05. 2011 - 22:53

ahoj matko, je to recept od Judit, je to 500ml mlieka+vanilkovy cukor+2xzlate klasy(ja davam oetker smotanovo vanilkovy puding), uvarit na husty puding. 250g masla rozmiesat s pr. cukrom(podla chuti) a potom 500g tvarohu pridat. a pomaly zaslahavat vychladnuty puding. je vazne moc chutny. Vdaka Judit :)

livia74, Pi, 06. 05. 2011 - 21:28

Ahoj, ja som robila minuly tyzden tvarohovy krem dokonca s mrazenym lesnym ovocim, ktore som pred tym rozmrazila. Tiez som sa bala, ale rozmixovala som kusok korpusu s maslom a troskou kremu, natrela celu tortu, nechala zatuhnut a este som potom na druhy den rano potrela maslom s rozmiesanym cukrom a potiahla Smartflexom.Krasne to drzalo, nemala som s tym kremom ziadny problem. Kusok sme dostali aj do vysluzky a jedli sme to este aj o 2 dni. Neviem, ako sa zachova potahovka zo suseneho mlieka. S tou nemam skusenost. Skus ju vyvalkat hrubsie, aspon na 4 mm.

anulik, Pi, 06. 05. 2011 - 22:54

dakujem, tiez moc dobry napad, urcite vyskusam nabuduce. teraz som to potrela len maslovym cele, tak aby sa to prekrylo. tak snad do zajtra vydrzi :)

Kisko, So, 07. 05. 2011 - 11:13

Ked sa bojíte,ze potahovka sa roztopí od krému,vzdy urobte mantinel na kraji korpusu,a je to Áno Áno Bozkávam

dievcata a aky tvaroh davate do toho kremu? ten hrudkovy od R..a? alebo jemny kremovy? dakujem

Judit, Ut, 10. 05. 2011 - 22:43

Ja kupujem v Lidl, jeden jemny hrudkovity s takym bielo- modrym obalom a jeden jemny odtucneny, taky bielo-zeleny.

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama