potahovka na tvarohovy krem od Judit ??? moze byt???
Pozrite si aj
Ahoj radsej by som neriskovala. Maslo + cukor je ista vec. A ten tvaroh je naozaj vlhky.A mozno ti skusenejsie poradia inak. Ale ak sa ti este da skus kusok zbytkoveho korpusu potriet takymto kremom a potiahnut marcipanom, mam na mysli tak nejak na necisto, aby si vedela ako sa to bude spravat, a do buducna budes vediet poradit ty nam . Drzim palceky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Majuska dakujem, uz miesam maslovy krem. bohuzial ten tvarohovy som mala akurat ( a robila som to este doobeda) ted to potrebujem dokoncit. je to mojej malinkej k 1. rociku tak mi na tom naozaj zalezi :) posnazim saaaa este raz moc velke Ď.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak nevadi, no Judit uz jednoznacne odpovedala tak by to bolo i tak zbytocne. . . a malinkej zelam vsetko najlepsie . . . nech sa torticka vydari a hlavne nech chuti!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Uz som ti pisala aj k predchadzajucemu prispevku. Jednoznacne nieeeeeee!!! Daj tam len maslo vyslahane s cukrom. Ten tvaroh by ti rozpustili potahovku. Nech sa dari a chuti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ano ano, rozkaz :) uz je torticka hotovaa, ako bude cas hodim sem fotocku :) moc dakujem a idem na upratovanie kuchyneeee :(((((((((( beeeeeeeeee :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcence a ako presne je ten recept?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj matko, je to recept od Judit, je to 500ml mlieka+vanilkovy cukor+2xzlate klasy(ja davam oetker smotanovo vanilkovy puding), uvarit na husty puding. 250g masla rozmiesat s pr. cukrom(podla chuti) a potom 500g tvarohu pridat. a pomaly zaslahavat vychladnuty puding. je vazne moc chutny. Vdaka Judit :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja som robila minuly tyzden tvarohovy krem dokonca s mrazenym lesnym ovocim, ktore som pred tym rozmrazila. Tiez som sa bala, ale rozmixovala som kusok korpusu s maslom a troskou kremu, natrela celu tortu, nechala zatuhnut a este som potom na druhy den rano potrela maslom s rozmiesanym cukrom a potiahla Smartflexom.Krasne to drzalo, nemala som s tym kremom ziadny problem. Kusok sme dostali aj do vysluzky a jedli sme to este aj o 2 dni. Neviem, ako sa zachova potahovka zo suseneho mlieka. S tou nemam skusenost. Skus ju vyvalkat hrubsie, aspon na 4 mm.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem, tiez moc dobry napad, urcite vyskusam nabuduce. teraz som to potrela len maslovym cele, tak aby sa to prekrylo. tak snad do zajtra vydrzi :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
anulik,vdaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked sa bojíte,ze potahovka sa roztopí od krému,vzdy urobte mantinel na kraji korpusu,a je to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata a aky tvaroh davate do toho kremu? ten hrudkovy od R..a? alebo jemny kremovy? dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja kupujem v Lidl, jeden jemny hrudkovity s takym bielo- modrym obalom a jeden jemny odtucneny, taky bielo-zeleny.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem Judit
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dnes som robila fantasticky tvarohovy krem od Judit (husty puding+maslo+tvaroh) akurat som nedomyslela jednu vec.. mozem ho potiahnut marcipanom zo suseneho mlieka? bojim bojim ze mi ten tvaroh pusti vodu a hmota sa mi roztopi :( potrebujem to surne, ak niekto viete, prosim poradte. moc moc dakujem za akukolvek radu. alebo to mam potriet maslo+cukor este po krajoch pod potahovku?? fakt nevieeeeemm