poradte co so zltkami??
Pozrite si aj
Vaječný likéééééér
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
alebo upeciem a to dam do mraznicky????jaaj aka som len .......
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
upiect a dat do mraznicky bielky bezne zmrazujem,ale zltka som este nezamrazovala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem.mooooc krat
....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
upiect zltka?
to 1.krat pocujem..ako sa to robi a naco je to dobre?hmm..toto mi je novota
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby mysleli upiect cesto a dat do mrazaka,nie zltka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak teraz som riadne zabila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nie zltka zle som to asi napisala...vymiesat s cukrom zmiesat so snehom a potom upiect....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kEĎ Dáš ZAMRAZIť žľTKY, Už ICH NEROZMRAZíš, bude to mať konzistenciu ako vo vajíčkach varených na hniličku...chytia po povrchu takú tvrdšiu formu, ktorá ti už zostane a nedá sa rozšľahať...ja na tvojom mieste by som zajtra pre rodinku niečo upiekla kysnuté...do toho môžeš dať žľtky, alebo palacinky, alebo linecké...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj. Ked chces zamrazit zltky tak ich rozslahaj s trochou vody a mozu sa mrazit. Rozmrazia sa bez problemu. Nezabudni si oznacit pocet zltkov, len taka mensia rada.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja by som ušľahala s cukrom nad parou a dala do mrazničky. Po rozmrazení už len pridáš maslo a máš fajn krém...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne keď vystanú žĺtky tak si spravím suché pečivo len tak ku kávičke. Zlopne sa jedna radosť, je veľmi krehké a deti ho milujú.
Salajkové hríby
Potrebujeme:
43 dkg práškového cukru
5 žĺtkov
1 kávová lyž. Salajky (cukrárenské droždie)
8 dkg hladkej múky
Postup:
23 dkg cukru, 5 žĺtkov, 1 kávovú lyž. salajky spolu vymiešame a odložíme do chladničky do druhého dňa. Na druhý deň pridáme 20 dkg cukru a 8 dkg hladkej múky. Vypracované cesto rozvaľkáme na tenko a vykrajujeme formičkami. Pečieme na vymastenom papieri, ktorý natrieme olejom. Hlavičky hríbikov namočíme do čokolády a posypeme ozdobnými gulôčkami. (Niekedy ani nestihnem namočiť a dozdobiť
)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim Vas poradte mi mozem dat vajicka rozdelene uz pripravene na slahanie zltka s cukrom nevyslahane a bielka do mraznicky???omylom som namiesto jednej davky zacala robit aj druhu....alebo ako by som ich uskladnila do buduceho tyzdna...ci len vyhodit....dakujem za kazdu radu