Ahoj, pozri, našla som túto diskusiu: http://tortyodmamy.sme.sk/vylepseny-parizsky-krem
osobne si myslím, že na jednu vrstvu Ti stačí aj množstvo z jednej šľahačky, ešte tam dávaš ovocie... ale tuto žienky Ti iste lepšie poradia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte, prešla som vela diskusii, no aj tak mi to nie je celkom jasne, tak vas poprosim polopate.Ešte nikdy som s mascapone nerobila...Idem robiť parižsky krem s bielou a tmavou čokoladou a obe s mascarpone a ovocim. len mi nie je jasne či mam použiť tolko mascarpone ako masla- teda 200g smotany, 200g čokolady a 200g mascarpone, musim použiť aj stužovač?tej bielej čokolady nebude 200g vela? predsa je taka tukovejšia. a ešte jedna otazka, z kolko smotany by som mala robiť na formu 25 x 25?ja ratam jednu vrstvu 2 smotany,nie je to vela?