Ja mam taky problém že tortám vždy doprajem maximum či plnky či ovocia...a stáva sa mi že cez plnku začne vytekáť šťava ...neviete mi poradiť ako odstrániť aby to nerobilo? Mám viac dať vrchnej plnky? Najviac sa mi to stalo keď som dávala skaramelizované ovocie...ďakujem za každú radu
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Prosím vás dievčatá, pomôžte.
Ja mam taky problém že tortám vždy doprajem maximum či plnky či ovocia...a stáva sa mi že cez plnku začne vytekáť šťava ...neviete mi poradiť ako odstrániť aby to nerobilo? Mám viac dať vrchnej plnky? Najviac sa mi to stalo keď som dávala skaramelizované ovocie...ďakujem za každú radu