plnka a niečo iné?
Pozrite si aj
Veľmi dobrý je tento čoko krém:
3 vajcia, 3 lyžice kryšt. cukor - šľahať nad parou cca 10 minut, nechať ochladnúť a ponorným mixérom zamiešať 250 g masla. Možeš na vrch poukladať aj ovocie (banány, broskyne, jahody) - je to veľmi chutné. A torta ti od piatku do nedele vydrží uplne v pohode.
Nech sa ti darí
Monika
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj ja bežne plním vo štvrtok torty na nedelu, robím vaječný čokoládový nad parou a dávam ho aj pod poťah MMF, ak robím tortu pre nás tak viem, že je dobrá ešte v stredu viac u nás nevydrží a čo sa týka chladničky ja mám všetko v chladničke, jednoducho špajzy nedoverujem, aj ked je tam teraz riadna zima, tortu daj do chladničky tam kde je najmenšia zima, aby sa tam nezrážala voda zo zadu , alebo daj za nu karton, ale ten dávam až ked mám toriet plnú chladničku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Alebo vyskusaj falos.parizsky ten tiez dlho vydrzi.Recept je aj tu na tejto stranke.A problem s posch.tortou-spod.poschodie treba vystuzit.Daj si do vyhladavaca vystuzenie torty a vsetko si o tom precitaj.Nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem všetkým :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte šikovničky, chcem poprosiť o radu aký podľa možnosti čokoládový krém by ste mi odporučili na tortu, ktorú si prídu prevziať v piatok a potrebujú ju na nedeľu. A ak ju potiahnem MMF budú ju môcť držať v chladničke? Neroztečie sa? Mám otázku minule som robila poschodovú tortu a vrch sa mi akoby prepadol, prosto v dolnom korpuse bola priehlbina viete kde som urobila chybu, Ďakujem D