parizsky krem - mozem s nim potriet a ozdobit tortu?
Pozrite si aj
ak si das do vyhladavania v pravo hore co je napisane -Hladat - slova parizsky krem,je tam dost prispevkov o tomto kreme,tak si vyberies co potrebujes vediet,aj ine ak budes potrebovat ,len das klucove slova do okienka a zobrazi sa ti velmi vela prispevkov a tak sa naucis hladat a nemusis sa pytat na to co budes chciet vediet,az by si nenasla,tak potom sa spytas krasny den
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jasne,ze mozes,mozes aj kombinovat podla mna to nieje problem A ak ti mozem poradit ak nevies pracovat s marcipanom,najjednoduchsia metoda je si vykrojit tvar vrchny podla formy v ktorej si piekla tortu z marcipanu a boky ozdobit zbytkom kremu.Ja tak robim vsetky rychlovky,dobre to vyzera a je to lahke.Inak krem z bielej cokolady bude jemne nazltly,taky kremovy,ak chces cisto biely vyslahaj biekla,alebo slahacku a mas pokoj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za rady. Torta mala uspech
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobry den, rada by som sa poradila, ci mozem parizskym kremom s bielej cokolady potriet a ozdobit tortu (s marcipanom zatial nemam skusenosti). Bude to vyzerat dobre? A este sa chcem spytat, ci ta farba parizskeho kremu je biela, alebo zltkasta. Doteraz som robila len s hnedej cokolady tak neviem. Mozem korpusy naplnit klasickym pudingovym kremom s maslom? Nebude sa to byt?