Parížska šľahačka a maslo ..súrne
Pozrite si aj
Myslím že áno, dievčatá tak zachraňujú zgrcnutú parížsku šľahačku.Vyšľahať maslo a do toho dávať pomalinky.
...ale už je to mastné a ťažké.už to nebude mať nič spoločné s parížskou šľahačkou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím bežne s maslom, 1 šľahačka, 150 - 200 g čokolády a 1 maslo, cukor podľa chuti. Ale toto už nie je parížska šlahačka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak ste sa dohodli s tým pre koho je torta na parížskej šľahačke, nedávaj tam maslo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nedavaj maslo do "parizskej slahajdy", ak mas dost cokolady, bude pevna po vymixovani, ak sa Ti zda riedka moc, pridaj trolinku cokoladoveho Ole na zahustenie, lebo ak das maslo, bude to uz "parizsky krem", tiez ho dievcata robia a je fajn... zalezi na com ste sa dohodli "
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím 2 šľahačky 33%, 200 g čokoláda, 1 maslo, som taká istejšia, že to nebude mäkké, keď torta postojí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja davam tiez trochu "ole" na poistenie, lebo zda sa mi dost riedka a ked plnim, tak zo spodneho poschodia sa vytlaci dost slahacky von
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pani je to jedno hlavne aby bol čokoládový ale chce ho na spodné poschodie a torta bude mať tri poschodia tak som to chcela tým maslom trochu poistiť...a ďakujem za odpovede
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som toho ešte veľa nenapiekla, ale podľa mojich skúseností, rozhodne by som na trojposchodvú tortu na spodný korpus iba parížsky krém bez masla nedávala...čokoládový krém podľa Henriety je vynikajúci, doporučujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Bezne robim viacposchodove iba slahackove, vzdy vydrzia aj na stole dlhsie, tam zalezi na poriadnom vystuzeni
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja davam 1l slahacky rastlinnej 400g kvalitnej coko a 1 maslo. zatial sa nik nestazoval
:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to davaš všetko spolu uvariť a potom už len vymiešaš?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nad parou rozpustim slahacku cokoladu a cukor podla chuti. aspon mi to neprihori jak v hrnci:) ked sa to rozpusti dam dole z ohna a vlozim tam maslo ked sa to spoji dam do chladnicky a na druhy den vymiesat tuto zmes uz nedavam nic viac.nam to chuti jak kakaova zmrzka:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som nedavno doma robila a na zahustenie som dala trocha cokoladoveho OLLE,bolo to vyborne,slahacka,cokolada ,olle
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Kočky potrebujem poradiť môžem do parížskej šľahačky (šľahačka uvarená s čokoládou) vmiešať maslo aby bola pevnejšia? A ak áno v akom pomere...ďakujem