reklama

Parížska šľahačka a maslo ..súrne


reklama

Kočky potrebujem poradiť môžem do parížskej šľahačky (šľahačka uvarená s čokoládou) vmiešať maslo aby bola pevnejšia? A ak áno v akom pomere...ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

aramana, St, 29. 05. 2013 - 08:28

Myslím že áno, dievčatá tak zachraňujú zgrcnutú parížsku šľahačku.Vyšľahať maslo a do toho dávať pomalinky. Úsmev
...ale už je to mastné a ťažké.už to nebude mať nič spoločné s parížskou šľahačkou Vyplazený jazyk

ZuzkaV, St, 29. 05. 2013 - 08:39

Ja robím bežne s maslom, 1 šľahačka, 150 - 200 g čokolády a 1 maslo, cukor podľa chuti. Ale toto už nie je parížska šlahačka

aramana, St, 29. 05. 2013 - 08:32

Ak ste sa dohodli s tým pre koho je torta na parížskej šľahačke, nedávaj tam maslo.

Nedavaj maslo do "parizskej slahajdy", ak mas dost cokolady, bude pevna po vymixovani, ak sa Ti zda riedka moc, pridaj trolinku cokoladoveho Ole na zahustenie, lebo ak das maslo, bude to uz "parizsky krem", tiez ho dievcata robia a je fajn... zalezi na com ste sa dohodliKvietok "

Iren59, St, 29. 05. 2013 - 08:42

ja robím 2 šľahačky 33%, 200 g čokoláda, 1 maslo, som taká istejšia, že to nebude mäkké, keď torta postojí... Slnko

maratmi, St, 29. 05. 2013 - 08:52

ja davam tiez trochu "ole" na poistenie, lebo zda sa mi dost riedka a ked plnim, tak zo spodneho poschodia sa vytlaci dost slahacky von

pani je to jedno hlavne aby bol čokoládový ale chce ho na spodné poschodie a torta bude mať tri poschodia tak som to chcela tým maslom trochu poistiť...a ďakujem za odpovede

Iren59, St, 29. 05. 2013 - 10:56

ja som toho ešte veľa nenapiekla, ale podľa mojich skúseností, rozhodne by som na trojposchodvú tortu na spodný korpus iba parížsky krém bez masla nedávala...čokoládový krém podľa Henriety je vynikajúci, doporučujem Slnko

Bezne robim viacposchodove iba slahackove, vzdy vydrzia aj na stole dlhsie, tam zalezi na poriadnom vystuzeni Mrkám Kvietok

zuzia, St, 29. 05. 2013 - 10:31

ja davam 1l slahacky rastlinnej 400g kvalitnej coko a 1 maslo. zatial sa nik nestazoval
:)

ivik, St, 29. 05. 2013 - 10:46

to davaš všetko spolu uvariť a potom už len vymiešaš?

zuzia, St, 29. 05. 2013 - 11:30

nad parou rozpustim slahacku cokoladu a cukor podla chuti. aspon mi to neprihori jak v hrnci:) ked sa to rozpusti dam dole z ohna a vlozim tam maslo ked sa to spoji dam do chladnicky a na druhy den vymiesat tuto zmes uz nedavam nic viac.nam to chuti jak kakaova zmrzka:)

Maria53, St, 29. 05. 2013 - 20:43

ja som nedavno doma robila a na zahustenie som dala trocha cokoladoveho OLLE,bolo to vyborne,slahacka,cokolada ,olle

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama