reklama

Ozdoby zo suš.mlieka

iwulka , 01. 03. 2012 - 18:09

reklama

Ahojte žienky,som tu nová zatial sa len učím :) už som čo-to upiekla..ale chcem sa Vás spýtať..23.marca idem robiť svadobnu tortu..chcem dávať aj ružičky..len neviem kedy dopredu si ich mám narobiť aby mi pekne stuhli ale zase žeby nestuhli velmi..ak máte nejaké tipy a nápady tak poprosím :) vďaka ♥

Pozrite si aj


reklama


reklama

zuzka22, Št, 01. 03. 2012 - 18:29

Ahoj ozdoby si urob kludne do predu . Mozu Ti casom akokeby zosediviet ale to sa da napravit stetcom a olejom . Potom sedost zmizne a su pekne.

terinka, Št, 01. 03. 2012 - 18:29

zo sušeného mlieka ti zatvrdnú veľmi rýchlo ( ja dávam cukor suš.mlieko a vodu ) a schne to až primoc na mňa, ale s cerou mi nechutí... pozri diskusie doma vyrobené hmoty, máš ešte čas, a nájdeš tu všetko len hľadaj!!!

iwulka, Št, 01. 03. 2012 - 18:39

Ja som tiež robila len s mliekom,olejom a cukrom..neviem aký je s cerou,neskúšala som..pozerala som diskusie..ale nič konkretne som nenašla.. musim poriadne asi..teda vďaka :)

zuzka22, Št, 01. 03. 2012 - 18:37

A ete ma napadlo ja namiesto vody davam do hmoty bielka a vodu celkom vynecham . Robim to z toho dovodu ako ti napisala terinka ze rychlo hmota schne z bielkami nie . Takto robim aj potah zo suseneho mlieka .

iwulka, Št, 01. 03. 2012 - 18:40

Noo..keby som nedávno nedorobila tak by som dala aj tie bielka..ooch.no nevadí..nabudúce budem mudrejšia :)

zuzka22, Št, 01. 03. 2012 - 18:45

Ja si robim ozdoby ked mam cas takze si narobim do skatul a potom len vyberam ked potrebujem aj 1 mesiac do predu . Vsak aj v obchodoch su ozdoby skor urobene a nic sa s nimi nestane .

iwulka, Št, 01. 03. 2012 - 19:17

Noo super :) takže dnes sa do nich pustím..musím sa ešte poriadne naučiť,čiže musím skúšať a skušať..možem ich mať potom uložene v zavretej doze?? nič sa im nestane,nie??musím dnes začať lebo neviem jak budem v marci pracovať a doma malá ročná čertica..2 brigády..takže boh vie kolko času nemám :) vďaka za rady ♥

kramky, Št, 01. 03. 2012 - 20:18

Chichocem sa nemala by si lepšie kúpiť smartflex flower, keď je to na svadobnú? Mrkám z tým sa robí perfektne Objímam Zlomené srdce Objímam

terinka, Št, 01. 03. 2012 - 20:28

žienky poraďte.. teraz čítam, že dávate bielko, ale nepokazí sa to? lepím bežne postavičky bielkom, ale hneď sa spapajú alebo si ich nechajú na pamiatku, to bielko sa neskazí ako samotné vajce keď je neupečené, alebo neuvarené? Je to vporiadku aj keď sa to dáva do tej poťahovky? mne sa to moc nezdá už ani na ozdoby nie to ešte na konzumáciu, keď to aj nie je niekedy dva dni v chladničke ale svad. sále...ďakujem!

Adriana, Pi, 02. 03. 2012 - 01:13

Terinka... ja som tiež dakedy davala do marcipanu zo sušeneho mlieka bielko... ale potom som si robila cukrarsky kurz.. a ked sa ma spytali, ako robim marcipan.. a povedala som, že tam davam bielko... tak ma skoro zožrali... že to sa nesmie.. že to by mi hygiena dala a mala by som po pečeni. )) tak odvtedy som ho tam nedavala.. a ked ti mam pravdu povedať, tak by som si nedovolila ani lepiť ozdoby ani nič na torte bielkom... kvôli hygiene... To moja skusenosť. ) ale každy ma svoju a robi si podla seba... každeho jeho vec. ) Ja už marcipan doma nerobim.. len kupujem... tak už to ani nepouživam.. )

zuzka22, Pi, 02. 03. 2012 - 07:44

Ako tak citam tak je pravda ze som marcipan s bielok prestala robit pretoze som presla na marschmalow ruze a ine kvietky robim so smartflexu . Poradila ako som to robila na zaciatku .

zuzka22, Pi, 02. 03. 2012 - 07:44

Ako tak citam tak je pravda ze som marcipan s bielok prestala robit pretoze som presla na marschmalow ruze a ine kvietky robim so smartflexu . Poradila ako som to robila na zaciatku .

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama