Ozdoby zo suš.mlieka
Pozrite si aj
Ahoj ozdoby si urob kludne do predu . Mozu Ti casom akokeby zosediviet ale to sa da napravit stetcom a olejom . Potom sedost zmizne a su pekne.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj :) vďaka za odpoveď..a kolko cca dopredu??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zo sušeného mlieka ti zatvrdnú veľmi rýchlo ( ja dávam cukor suš.mlieko a vodu ) a schne to až primoc na mňa, ale s cerou mi nechutí... pozri diskusie doma vyrobené hmoty, máš ešte čas, a nájdeš tu všetko len hľadaj!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tiež robila len s mliekom,olejom a cukrom..neviem aký je s cerou,neskúšala som..pozerala som diskusie..ale nič konkretne som nenašla.. musim poriadne asi..teda vďaka :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A ete ma napadlo ja namiesto vody davam do hmoty bielka a vodu celkom vynecham . Robim to z toho dovodu ako ti napisala terinka ze rychlo hmota schne z bielkami nie . Takto robim aj potah zo suseneho mlieka .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Noo..keby som nedávno nedorobila tak by som dala aj tie bielka..ooch.no nevadí..nabudúce budem mudrejšia :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja si robim ozdoby ked mam cas takze si narobim do skatul a potom len vyberam ked potrebujem aj 1 mesiac do predu . Vsak aj v obchodoch su ozdoby skor urobene a nic sa s nimi nestane .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Noo super :) takže dnes sa do nich pustím..musím sa ešte poriadne naučiť,čiže musím skúšať a skušať..možem ich mať potom uložene v zavretej doze?? nič sa im nestane,nie??musím dnes začať lebo neviem jak budem v marci pracovať a doma malá ročná čertica..2 brigády..takže boh vie kolko času nemám :) vďaka za rady ♥
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nemala by si lepšie kúpiť smartflex flower, keď je to na svadobnú?
z tým sa robí perfektne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
žienky poraďte.. teraz čítam, že dávate bielko, ale nepokazí sa to? lepím bežne postavičky bielkom, ale hneď sa spapajú alebo si ich nechajú na pamiatku, to bielko sa neskazí ako samotné vajce keď je neupečené, alebo neuvarené? Je to vporiadku aj keď sa to dáva do tej poťahovky? mne sa to moc nezdá už ani na ozdoby nie to ešte na konzumáciu, keď to aj nie je niekedy dva dni v chladničke ale svad. sále...ďakujem!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Terinka... ja som tiež dakedy davala do marcipanu zo sušeneho mlieka bielko... ale potom som si robila cukrarsky kurz.. a ked sa ma spytali, ako robim marcipan.. a povedala som, že tam davam bielko... tak ma skoro zožrali... že to sa nesmie.. že to by mi hygiena dala a mala by som po pečeni. )) tak odvtedy som ho tam nedavala.. a ked ti mam pravdu povedať, tak by som si nedovolila ani lepiť ozdoby ani nič na torte bielkom... kvôli hygiene... To moja skusenosť. ) ale každy ma svoju a robi si podla seba... každeho jeho vec. ) Ja už marcipan doma nerobim.. len kupujem... tak už to ani nepouživam.. )
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako tak citam tak je pravda ze som marcipan s bielok prestala robit pretoze som presla na marschmalow ruze a ine kvietky robim so smartflexu . Poradila ako som to robila na zaciatku .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako tak citam tak je pravda ze som marcipan s bielok prestala robit pretoze som presla na marschmalow ruze a ine kvietky robim so smartflexu . Poradila ako som to robila na zaciatku .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte žienky,som tu nová zatial sa len učím :) už som čo-to upiekla..ale chcem sa Vás spýtať..23.marca idem robiť svadobnu tortu..chcem dávať aj ružičky..len neviem kedy dopredu si ich mám narobiť aby mi pekne stuhli ale zase žeby nestuhli velmi..ak máte nejaké tipy a nápady tak poprosím :) vďaka ♥